ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Σε ποια ΜΜΜ θα ισχύει η απεργία την Πρωτομαγιά σύμφωνα με το νεότερο δελτίο τύπου που εκδόθηκε.

Χωρίς Μέσα Μαζικής Μεταφοράς η Αθήνα την Πρωτομαγιά. Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν την Τετάρτη 1η Μαΐου, τα λεωφορεία, τρόλεϊ καθώς και ο ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος λόγω 24ωρης απεργίας των εργαζομένων.

Αναμένονται οι αποφάσεις των σωματείων εργαζομένων στο Μετρό και το Τράμ.

Οι εργαζόμενοι τονίζουν ανακοίνωση που εξέδωσαν: «Η Πρωτομαγιά είναι μέρα αγώνα, τιμής και μνήμης. Θυμόμαστε και τιμάμε τους πρωτοπόρους αγωνιστές και τα θύματα των εργατικών αγώνων για βελτίωση των συνθηκών δουλειάς, για αξιοπρεπείς αμοιβές, για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων μας. Ανασυγκροτούμαστε, θέτουμε τους στόχους μας και προχωράμε σε νέους αγώνες.

Διεκδικούμε και παλεύουμε για την αναπλήρωση απωλειών από τις μνημονιακές πολιτικές λιτότητας, για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς και στις κοινωνικές παροχές.

Οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες έχουμε μπροστά μας και άλλα καθήκοντα: Υπερασπιζόμαστε τον δημόσιο χαρακτήρα των συγκοινωνιών, διεκδικούμε την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, αγωνιζόμαστε για ασφαλείς, φθηνές συγκοινωνίες, με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας».

Γι’ αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση 24ωρης Απεργίας την Τετάρτη 1 η του Μάη και την συμμετοχή στις πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις», καταλήγουν οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ.

 

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.