ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ ΜΕΤΡΟ : Αναστολή της σημερινής στάσης εργασίας σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ. Κανονικά τα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς σήμερα.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ ΜΕΤΡΟ : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Αναστολή της στάσης εργασίας την Πέμπτη 17-10-2019 στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς («Ηλεκτρικό», Μετρό, Τραμ)

Τα ως άνω Σωματεία Εργαζομένων στη ΣΤΑ.ΣΥ, αποφασίσαμε να αναστείλουμε τις προγραμματισμένες για την Πέμπτη 17-10-2019 Στάσεις Εργασίας στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς («Ηλεκτρικό», Μετρό, Τραμ»).

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από τη συνάντηση των Σωματείων εργαζομένων στη ΣΤΑ.ΣΥ και στην ΟΣΥ με την ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών, στην οποία μας γνωστοποιήθηκε ότι σε «απόλυτη συνεννόηση με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έκλεισε το θέμα των Συλλογικών Συμβάσεων».

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη, «ξεκλειδώνει» η διάθεση των απαραίτητων πιστώσεων για την πλήρη εφαρμογή της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στο χώρο της ΣΤΑ.ΣΥ., η οποία είχε υπογραφεί από τον Ιούνιο, μεταξύ των Σωματείων και της Εταιρείας.

Οι ανακοινώσεις για απεργία ΜΜΜ

Απόφαση για αναστολή των στάσεων εργασίας σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ που είχαν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 έλαβαν τα σωματεία εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ. Έτσι, όλα τα μέσα αναμένεται να κινηθούν κανονικά.

Η ανακοίνωση των σωματείων

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΣΕΛΜΑ)
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ.ΣΥ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΔΗΓΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΤΑΣΥ ΑΕ (ΣΗΕΚ)
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΜ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΣΕΤ)
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΤΑΘΜΑΡΧΩΝ – ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΣΕΚΕΛΜΑ)

ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ : Η αναστολή των κινητοποιήσεων έρχεται μετά τη διαβεβαίωση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, προς τα σωματεία εργαζομένων των εταιρειών ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ (είχαν συναντηθεί τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου) ότι το θέμα των συλλογικών συμβάσεων για το 2019 έκλεισε σε απόλυτη συνεννόηση με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Ανεστάλη η προγραμματισμένη στάση εργασίας στα μέσα μεταφοράς για την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, όπως αποφάσισε το Σωματείο εργαζομένων. Επομένως, κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικός και τραμ).

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.