ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ : Απεργία θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 μεταξύ 12:00 – 16:00.

Απεργία ΜΜΜ αύριο : Τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να ξεκινήσουν από τις 11:00 π.μ. ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 17:00.

Την απόφαση έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, προκειμένου να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση. Τα υπόλοιπα μέσα αναμένεται να κινηθούν κανονικά.

Στους Αγίους Αναργύρους θα έχουν ως αφετηρία από την 1η Νοεμβρίου 2019 τα δρομολόγια της Χαλκίδας του Προαστιακού της Αθήνας που σήμερα ξεκινούν από το σταθμό Λαρίσης σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ .

Η αλλαγή αυτή υπαγορεύεται από την έναρξη των εργασιών υπογειοποίησης στo τμήμα ΣΣ Λαρίσης – Αγ. Ανάργυροι που θα έχει ως αποτέλεσμα τη μονοδρόμηση του τμήματος αυτού μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Δείτε τα δρομολόγια του Προαστιακού της Αθήνας (θα ενημερωθεί με το νέο πίνακα των δρομολογίων της Χαλκίδας όταν αυτός δημοσιευτεί από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ)

Οι επιβάτες με αφετηρία το Σταθμό Λαρίσης θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον Προαστιακό Αθηνών (δρομολόγια προς Αεροδρόμιο ή Κιάτο) για τη μετάβασή τους στο σταθμό Αγίων Αναργύρων όπου θα μετεπιβιβάζονται σε συρμούς με προορισμό την Χαλκίδα.

Αντίστοιχα, οι επιβάτες από Χαλκίδα με τελικό προορισμό τον Σταθμό Λαρίσης, θα μπορούν να μετεπιβιβάζονται στο σταθμό των Αγίων Αναργύρων στα δρομολόγια του Προαστιακού προς Πειραιά.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.