ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΜ ΜΕΤΡΟ: Τα Σωματεία των εργαζομένων θα συμμετάσχουν με 24ωρη απεργία στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Αθηνών (ΕΚΑ), διαμαρτυρόμενα για το ασφαλιστικό.

Απεργία ΜΜΜ-18 Φεβρουαρίου : Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, στους δρόμους της πρωτεύουσας δεν θα κυκλοφορήσουν λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ ακινητοποιημένοι θα μείνουν και οι συρμοί του τραμ και του μετρό, τόσο στις γραμμές 2 και 3 όσο και στην 1.

Με υπομονή θα πρέπει να είναι «οπλισμένοι» για μια ακόμα φορά, οι κάτοικοι της Αθήνας, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, καθώς δεν θα πραγματοποιήσει δρομολόγια κανένα Μέσο Μαζικής Μεταφοράς.

Συγκεκριμένα, τα Σωματεία των εργαζομένων θα συμμετάσχουν με 24ωρη απεργία στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Αθηνών (ΕΚΑ), διαμαρτυρόμενα για το ασφαλιστικό.

24ωρη απεργία ΜΜΜ στα Τρόλει

24ωρη απεργία στα Τρόλεϊ εξήγγειλε η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ για την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020.

Το σωματείο συμμετέχει στην απεργία ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Αναμένονται αποφάσεις για το πώς θα κινηθούν τα υπόλοιπα μέσα.

16 μήνες.

Τόσος χρόνος χρειάστηκε να περάσει από τη μέρα που σταμάτησαν τα δρομολόγια του Τραμ στο τμήμα Σύνταγμα – Κασομούλη μέχρι η ΣΤΑΣΥ να προχωρήσει σε κάποια κίνηση για τη λύση του προβλήματος.

Χτες, η ΣΤΑΣΥ ανέθεσε σε πολιτικό μηχανικό την επιθεώρηση τμήματος της υπόγειας κοίτης του Ιλισού κάτωθεν της γραμμής του Τραμ ταυτόχρονα με την αποτύπωση των βλαβών (φωτογραφική και κινηματογραφική τεκμηρίωση, επισήμανση θέσεων δομικών προβλημάτων).

Η επιθεώρηση θα γίνει συνοδεία προσωπικού της ΣΤΑΣΥ ενώ το κόστος για την εταιρεία θα είναι 4.960 ευρώ με ΦΠΑ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.