ΑΠΕΡΓΙΑ: Απεργία κήρυξαν οι εργαζόμενοι στο Μετρό την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 διαμαρτυρόμενοι για τις ελλείψεις σε ανταλλακτικά και προσωπικό.

Απεργία – Μετρό – Παρασκευή

Νέα στάση εργασίας αύριο Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, στο Μετρό, οι γραμμές 2 και 3 από τις 23:00 μμ έως την λήξη της βάρδιας.

Την απεργία κήρυξε το σωματείο ηλεκτροδηγών του μετρό, που διαμαρτύρεται για τις ελλείψεις σε ανταλλακτικά και προσωπικό.

Όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωση, δεν έλαβαν καμία απάντηση στα αιτήματά τους από την προειδοποιητική στάση εργασίας την προηγούμενη Δευτέρα.

Τα υπόλοιπα μέσα δεν θα επηρεαστούν από την απεργία και αναμένεται να κινηθούν κανονικά.

Απεργία – Η ανακοίνωση των εργαζομένων

Η σιωπή λένε είναι χρυσός. Στην περίπτωση όμως της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ η σιωπή σημαίνει ενοχή. Δυστυχώς παρά την προειδοποιητική στάση εργασίας που πραγματοποιήσαμε στις 25 Ιουνίου 2018 δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση στα τόσο σοβαρά θέματα που πολλάκις της έχουμε θέσει.

Βυθισμένοι στην αναπαυτική τους πολυθρόνα μάλλον δεν έχουν συνειδητοποιήσει τη δεινή θέση στην οποία έχουν φέρει την εταιρία λόγω της έλλειψης ανταλλακτικών άρα και διαθέσιμων συρμών καθώς και την τεράστια έλλειψη ηλεκτροδηγών. 

Για τους λόγους αυτούς το Σωματείο προκηρύσσει απεργία στο μετρό την Παρασκευή 29 Ιουνίου.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.