ΑΠΕΡΓΙΑ: Νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό τη Δευτέρα μιας και θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας στο Μετρό. Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για την απεργία στο Μετρό.

Απεργία – Μετρό

Ανακοινώθηκε πριν λίγο ότι οι εργαζόμενοι στο Μετρό θα προχωρήσουν σε νέα στάση εργασία – απεργία τη Δευτέρα 25 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στο Μετρό (γραμμές 2 και 3) θα κάνουν στάση εργασίας από την αρχή της βάρδιας τους έως τις 9:00 π.μ.
Τα υπόλοιπα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αναμένεται να κινηθούν κανονικά.

Την προειδοποιητική στάση εργασίας εξήγγειλε το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό που διαμαρτύρεται για την έλλειψη ανταλλακτικών συρμών μετρό και ηλεκτροδηγών.

Ακινητοποιημένοι στα αμαξοστάσια εδώ και δύο χρόνια βρίσκονται 22 από τους 67 συρμούς του Μετρό της Αθήνας λόγω βλαβών και ελλείψεων σε ανταλλακτικά σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου.

Από τους υπόλοιπους 45 συρμούς που βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, καθημερινά είναι διαθέσιμοι για κυκλοφορία 40 ή και λιγότεροι λόγω τακτικών συντηρήσεων, με αποτέλεσμα οι συχνότητες των δρομολογίων να μειώνονται συνεχώς.

Όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό, οι ακινητοποιημένοι συρμοί που βρίσκονται στα αμαξοστάσια Σεπολίων και Ελαιώνα πλέον χρησιμοποιούνται ως πηγή ανταλλακτικών για τους συρμούς που ήδη κινούνται κάτι που προφανώς επιβαρύνει την κατάστασή τους και απομακρύνει το ενδεχόμενο λειτουργίας τους στο κοντινό μέλλον:

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.