ΑΠΕΡΓΙΑ: Σε νέες στάσεις εργασίας και αύριο Πέμπτη 21 Ιουνίου προχωρούν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία καθώς έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στις 12:30 στα κεντρικά γραφεία της Ο.ΣΥ.

Απεργία – Λεωφορεία

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 τα Λεωφορεία δεν θα κινούνται μεταξύ 11:00 π.μ. – 17:00. Τα τελευταία δρομολόγια αναμένονται από τις 10:00 π.μ., ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα γίνει ως τις 18:00 ή αργότερα.

Σημειώνεται ότι οι στάσεις εργασίας αφορούν όλες τις λεωφορειακές γραμμές, συμπεριλαμβανομένων των λεωφορείων του Αεροδρομίου.

Τις στάσεις εργασίας εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ που αντιδρά στο κλείσιμο του αμαξοστασίου Ελληνικού.

Τα υπόλοιπα μέσα αναμένεται να κινούνται κανονικά.

Την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στις 12:30 στα κεντρικά γραφεία της Ο.ΣΥ.

Αύριο μετά την απεργία θα έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα για το που οδηγείται αυτή η κατάσταση και τι αποφάσεις θα λάβουν τα σωματεία και οι εργαζόμενοι, οι οποίοι δικαίως διαμαρτύρονται όμως εκείνος που υφίσταται την ταλαιπωρία στην καθημερινότητά του είναι ο απλός Έλληνας πολίτης ο οποίος και από την απεργία στα λεωφορεία την Τρίτη και από την αυριανή απεργία στα λεωφορεία, Πέμπτη, έχασε σημαντικές ώρες από τη δουλειά του και τις υποχρεώσεις του.

Απεργία – Μετρό: Νέα ταλαιπωρία την Παρασκευή για τους πολίτες.

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.