ΑΠΕΡΓΙΑ: Ημέρα ταλαιπωρίας θα είναι και η Πέμπτη, 31 Μαΐου για το επιβατικό κοινό καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν γαι δεύτερη συνεχόμενη ημέρα απεργίες και στάσεις εργασίας.

Απεργία σήμερα στην Αθήνα

Αναλυτικά, τρόλεϊ και λεωφορεία θα τραβήξουν «χειρόφρενο» όλο το 24ωρο όπως έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι σε αυτά με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο.

Οι συρμοί στο Μετρό (γραμμές 2 και 3) θα κινηθούν από τις 9:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ, ενώ αυτοί του ΗΣΑΠ θα κινηθούν από τις 8:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ.

Απεργία αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στις προβλήτες της COSCO

Ομόφωνα τη συνέχιση του αγώνα με νέα 24ωρη απεργία από τα ξημερώματα της Πέμπτης αποφάσισαν σε μαζική Γενική Συνέλευση οι εργαζόμενοι στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ της COSCO, δείχνοντας την αποφασιστικότητά τους να διεκδικήσουν και να πετύχουν την υπογραφή ικανοποιητικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Συγκεκριμένα, το ΔΣ της Ένωσης Εργαζομένων στη Διακίνηση Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά (ΕΝΕΔΕΠ) πρότεινε στη Γενική Συνέλευση των απεργών εργαζομένων τη συνέχιση της απεργίας με νέα 24ωρη, από τις 6 π.μ. της Πέμπτης. Η πρόταση του ΔΣ έγινε αποδεκτή ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.