ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΩΝ: Απεργία δασκάλων και κλειστά σχολεία θα έχουμε τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, αφού οι εκπαιδευτικοί προχωρούν σε δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο.

Απεργία δασκάλων ανακοίνωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων και καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 που κήρυξαν οι Δ.Ο.Ε. και Ο.Λ.Μ.Ε αλλά και σε δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών.

Η ανακοίνωση αρχικά αναφέρει πως καλούνται οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Απεργιακή Συγκέντρωση στα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Τρικάλων (πλατεία ΟΤΕ), τη Δευτέρα 14/1/2019 και ώρα 11:30 π.μ., με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου για τους διορισμούς.

Απεργία Δασκάλων

Κλείνουμε όλα τα σχολεία. Συμμετέχουμε όσοι περισσότεροι μπορούμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια στη 1:00 μ.μ. και στην πορεία προς τη Βουλή, με αίτημα συνάντησης με τον Πρωθυπουργό.

Το σύστημα που ανακοινώθηκε και τέθηκε σε υποτιθέμενη διαβούλευση δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα εμπόριο ελπίδας προς τους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς και περιφρόνηση των αναπληρωτών, που καλύπτουν πάγιες ανάγκες της εκπαίδευσης στις εσχατιές της χώρας, καταλήγει η ανακοίνωση για την απεργία δασκάλων που θα πραγματοποιηθεί αύριο 14 Ιανουαρίου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3 (5 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Η απεργία από ότι ξέρω δεν είναι αναγκαστική, όποιος καθηγητής θέλει κάνει και τα σχολεία θα είναι ανοιχτά ή κάνω λάθος? (Λάρισα,14 Λύκειο)