Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, οι μετακινήσεις αύριο θα γίνουν χωρίς μετρό. Υπενθυμίζεται ότι τα λεωφορεία θα πραγματοποιούν δρομολόγια μεταξύ 09:00-21:00.

Η στάση εργασίας δεν αφορά τις 60 λεωφορειακές γραμμές που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ. Επιπλέον, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο συμμετοχής οδηγών σε 24ωρη απεργία, με αποτέλεσμα να πραγματοποιούνται λιγότερα δρομολόγια καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί τετράωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00 στα τρένα ύστερα από σχετική απόφαση της Πανελλήνιας Ένωσης Σιδηροδρομικών.

«Η Π.Ο.Σ. όπως και όλοι οι εργαζόμενοι, έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους σε βασικές διατάξεις του Νομοσχεδίου, που εάν εφαρμοσθούν θα είναι κόλαφος για όλους τους εργαζόμενους. Καλούμε την Κυβέρνηση να αποσύρει το Νομοσχέδιο. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και στα κατά τόπους συλλαλητήρια που έχουν ανακοινώσει τα Εργατικά Κέντρα» καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΣ.

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και 13 ναυτεργατικά σωματεία για όλες τις κατηγορίες πλοίων.

Η ΑΔΕΔΥ που έχει εξαγγείλει την 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Με σημαντικές ανατροπές θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη η εικοσιτετράωρη απεργία ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο, καθώς αν και ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε «μπλακ – άουτ» στην κυκλοφορία των Μέσων Μεταφοράς, η διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων δημιουργεί ιδιόμορφες συνθήκες, γεγονός που ωθεί τους εργαζόμενους να αναπροσαρμόσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Με νεότερη ανακοίνωση της, η ΣΤΑΣΥ αναφέρει ότι τελικά την Τετάρτη ο Ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ) και το Τραμ θα συμμετέχουν στην απεργία από τις 10:00 και μετά και όχι όλο το 24ωρο, με σκοπό τη διευκόλυνση των υποψηφίων που λαμβάνουν μέρος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Ως εκ τούτου, ΗΣΑΠ και Τραμ θα λειτουργήσουν από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 10:00 το πρωί και ως τη λήξη της βάρδιας.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν πως «η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τους μαθητές για να κάμψει τον αγώνα απέναντι στο εργασιακό νομοσχέδιο».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.