ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ: Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ για σήμερα Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 ενώ οι εκπαιδευτικοί, ενόψει του νομοσχεδίου που θα τεθεί σε ψήφιση σήμερα στη Βουλή, ζητούν να αποσυρθεί το νέο νομοσχέδιο και διεκδικούν μαζικούς διορισμούς όλων των αναπληρωτών. Διαβάστε αναλυτικά ποιοι απεργούν σήμερα και πως αυτό αναμένεται να επηρεάσει την κίνηση στους δρόμους σήμερα του Αγίου Αντωνίου.

Συγκέντρωση πραγματοποιούν τώρα η ΑΔΕΔΥ, η ΔΟΕ κι η ΟΛΜΕ. ΑΔΕΔΥ και ΔΟΕ αφού έχουν κηρύξει για σήμερα 24ωρη απεργία ενώ η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει 3ωρη στάση εργασίας από τις (11:00 – 14:00 για τον πρωινό, 14:00 – 17:00 για τον απογευματινό και τις 3 πρώτες ώρες για τον εσπερινό κύκλο) με τη δυνατότητα επιπλέον κήρυξης 3ωρης στάσης από τις ΕΛΜΕ για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων τους.

Απεργούν σήμερα και οι εργαζόμενοι στην Υγεία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, η οποία ζητά απόσυρση του Νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμού στην εκπαίδευση και τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων στην Δημόσια Υγεία, Πρόνοια και ΕΚΑΒ ενώ θα ολοκληρωθεί η διαμαρτυρία σήμερα 17 Ιανουαρίου.

Η κυβέρνηση παίζει πολιτικά παιχνίδια και δημιουργεί συνθήκες ομηρίας σε χιλιάδες εργαζόμενους με ελαστικές μορφές απασχόλησης για ψηφοθηρικούς λόγους σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ.

Η ΑΔΕΔΥ έχει καλέσει όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται από τις 11:00 π.μ., στη Βουλή.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 όλα τα σχολεία της χώρας εξαιτίας του ότι απεργούν οι δάσκαλοι αλλά και αρκετά σχολεία στην Κύπρο λόγω της κακοκαιρίας σήμερα του Αγίου Αντωνίου.

Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

 

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.