ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ: Παραλύει το Δημόσιο αύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 μετά την 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ ενώ κλειστά αναμένεται να παραμείνουν τα περισσότερα σχολεία της χώρας λόγω της συμμετοχής των εκπαιδευτικών στις κινητοποιήσεις με τις οποίες προβάλλουν το βασικό αίτημα, να αποσυρθεί το σύστημα διορισμών στην εκπαίδευση, που προβλέπεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα αύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 ενώ κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία εξαιτίας της αποφάσεως για απεργία από την ΑΔΕΔΥ η οποία καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν ενεργά στις κινητοποιήσεις.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της τις αποφάσεις της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε., αλλά και τη μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην απεργία της 11ης και 14ης του Γενάρη και στα συλλαλητήρια, αποφάσισε, ομόφωνα, την κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για όλο το Δημόσιο με αίτημα: «την άμεση απόσυρση του συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση», που η Κυβέρνηση προωθεί για ψήφιση στη Βουλή.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, ώρα 11:00πμ, στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση για απεργία αύριο ελήφθη από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ με γνώμονα τις αποφάσεις της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ, αλλά και «τη μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στις απεργίες της 11ης και της 14ης του Γενάρη και στα συλλαλητήρια.

Δείτε ποια σχολεία αναμένεται να παραμείνουν κλειστά αύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.