ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ: Πολλά σχολεία θα μείνουν κλειστά αύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 μετά την προκήρυξη από την ΑΔΕΔΥ για 24ωρη απεργία των δασκάλων ενώ αρκετά σχολεία θα κλείσουν λόγω κακοκαιρίας και προβλημάτων. Με απόφαση του δημάρχου Αποκορώνου Χαράλαμπου Κουκιανάκη, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης που βρίσκονται στην Τ.Κ Βρύσων( Νηπιαγωγεία , Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) για αύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, λόγω διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος από ΔΕΔΔΗΕ και από τις 8:00 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Παραλύει η χώρα αύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου μετά την 24ωρη απεργία δασκάλων που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

Στην ανακοίνωση αναφέρει πως η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ., αφού έλαβε υπόψη της τις αποφάσεις της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε., αλλά και τη μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην απεργία της 11ης και 14ης του Γενάρη και στα συλλαλητήρια, αποφάσισε, ομόφωνα, την κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για όλο το Δημόσιο με αίτημα: «την άμεση απόσυρση του συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση», που η Κυβέρνηση προωθεί για ψήφιση στη Βουλή και η ΑΔΕΔΥ καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, ώρα 11:00πμ, στη Βουλή.

Αύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 10.00 π. μ., λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Κλειστά τα σχολεία και στην Κύπρο

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία εξαιτίας της αποφάσεως για απεργία από την ΑΔΕΔΥ όπως επίσης και αρκετά σχολεία της Κύπρου εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει εδώ και μέρες το νησί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, λόγω των καιρικών συνθηκών θα παραμείνουν κλειστά τα εξής σχολεία:

το Γυμνάσιο Αγρού,

το Γυμνάσιο Λεμύθου

και το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Κάμπου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.