ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ ΑΥΡΙΟ: Απεργία 24ωρη προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ για αύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, γιορτή του Αγίου Αντωνίου και κλειστά αναμένεται να παραμείνουν τα σχολεία σε αρκετές περιοχές της χώρας όπως επίσης και στην Κύπρο λόγω της κακοκαιρίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, λόγω των καιρικών συνθηκών θα παραμείνουν κλειστά το Γυμνάσιο Αγρού, το Γυμνάσιο Λεμύθου και το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Κάμπου.

Η απόφαση για απεργία αύριο ελήφθη από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ με γνώμονα τις αποφάσεις της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ, αλλά και «τη μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στις απεργίες της 11ης και της 14ης του Γενάρη και στα συλλαλητήρια.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ., αφού έλαβε υπόψη της τις αποφάσεις της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε., αλλά και τη μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην απεργία της 11ης και 14ης του Γενάρη και στα συλλαλητήρια, αποφάσισε, ομόφωνα, την κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για όλο το Δημόσιο με αίτημα: «την άμεση απόσυρση του συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση», που η Κυβέρνηση προωθεί για ψήφιση στη Βουλή και καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, ώρα 11:00πμ, στη Βουλή.

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία εξαιτίας της αποφάσεως για απεργία από την ΑΔΕΔΥ όπως επίσης και αρκετά σχολεία της Κύπρου εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει εδώ και μέρες το νησί.

Αύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 10.00 π. μ., λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το κέντρο της Αθήνας αναμένεται να ανακοινώσει η Τροχαία για αύριο Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, εορτή του Αγίου Αντωνίου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.