ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ: Απεργία 24ωρη έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, σήμερα Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, ημέρα που τιμάται ο Άγιος Αντώνιος και κλειστά παραμένουν τα σχολεία σε αρκετές περιοχές. Δείτε ποιοι απεργούν σήμερα. Με την πραγματοποίηση πορείας στους δρόμους της Πάτρας, συνέχισαν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο σχέδιο του υπουργείου παιδείας για τις προσλήψεις μονίμων εκπαιδευτικών, οι κινητοποιήσεις Δασκάλων και καθηγητών της Πάτρας.

Η σημερινή κινητοποίηση είναι ενταγμένη στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για σήμερα 17 Ιανουαρίου.

Προηγήθηκε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας.Στο πλευρό των εκαπιδευτικών βρέθηκαν δεκάδες φοιτητές.

Η ΑΔΕΔΥ έχει καλέσει όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται από τις 11:00 π.μ., στη Βουλή.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 όλα τα σχολεία της χώρας εξαιτίας του ότι απεργούν οι δάσκαλοι αλλά και αρκετά σχολεία στην Κύπρο λόγω της κακοκαιρίας σήμερα που γιορτάζει ο Άγιος Αντώνιος.

Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

Απεργούν σήμερα και οι εργαζόμενοι στην Υγεία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, η οποία ζητά απόσυρση του Νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμού στην εκπαίδευση και τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων στην Δημόσια Υγεία, Πρόνοια και ΕΚΑΒ ενώ θα ολοκληρωθεί η διαμαρτυρία σήμερα 17 Ιανουαρίου.

Συγκέντρωση πραγματοποιούν τώρα η ΑΔΕΔΥ, η ΔΟΕ κι η ΟΛΜΕ. ΑΔΕΔΥ και ΔΟΕ αφού έχουν κηρύξει για σήμερα 24ωρη απεργία ενώ η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει 3ωρη στάση εργασίας από τις (11:00 – 14:00 για τον πρωινό, 14:00 – 17:00 για τον απογευματινό και τις 3 πρώτες ώρες για τον εσπερινό κύκλο) με τη δυνατότητα επιπλέον κήρυξης 3ωρης στάσης από τις ΕΛΜΕ για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων τους.

Τα σχολεία θα ανοίξουν αύριο 18 Ιανουαρίου.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.