ΑΠΕΡΓΙΑ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018: Απεργία έχει προκηρυχθεί στο μετρό για την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 μετά από απόφαση των σωματείων. Εξελίξεις υπάρχουν και στο ζήτημα της ασφάλειας του Μετρό, μιας και θα ανατεθεί σε εταιρείες σεκιούριτι και όχι στην αστυνομία η φύλαξη των σταθμών του Μετρό και του ΗΣΑΠ καθώς και των υπόλοιπων εγκαταστάσεων της ΣΤΑΣΥ. Η εταιρεία τους τελευταίους μήνες ανέμενε να ξεκαθαριστεί ποιος θα αναλάβει το συγκεκριμένο έργο και για αυτό προχωρούσε στην υπογραφή μόνο βραχυχρόνιων συμβάσεων (μέχρι και για 2 εβδομάδες) με εταιρείες σεκιούριτι με αποτέλεσμα να αυξάνεται το συνολικό ποσό που διέθετε προς τον σκοπό αυτό.

Απεργία 28 Νοεμβρίου 2018 – Ποιοι απεργούν

Το Μετρό -γραμμές 1 (ΗΣΑΠ), 2 και 3, δεν θα λειτουργεί όλη τη μέρα λόγω 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ καθώς και το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργείας Μετρό Αθηνών και το Σωματείο Ηλεκτροδηγών και λοιπών Εργαζομένων Κίνησης ΣΤΑΣΥ.

Τα Τρόλεϊ δεν θα λειτουργούν όλη τη μέρα από την απεργία στις 28 Νοεμβρίου 2018 της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

Ακινητοποιημένα θα μείνουν και τα Τραμ λόγω 24ωρης απεργίας του Σωματείου Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής.

Ο Προαστιακός και όλα τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναμένεται να μη κυκλοφορήσουν λόγω 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

Απεργία 28 Νοεμβρίου 2018 – Προς το παρόν δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τα Λεωφορεία θα κινούνται μεταξύ 9:00 π.μ. – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ από την έναρξη της βάρδιας (5:00 π.μ.) έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των Λεωφορείων και των Τρόλεϊ θα επέλθει έως τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Στην απεργία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε όλα τα δρομολόγια Λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και των δρομολογίων Αεροδρομίου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.