ΑΠΕΡΓΙΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Απεργία - στάση εργασίας έχει εξαγγείλει για την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, η Πανελλήνια Ένωση Τραυματιοφορέων με 5ωρη στάση εργασίας στην Αττική 10.00-15.00 μμ. και 24ωρη απεργία για την περιφέρεια. Διαβάστε αναλυτικά το πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα στους τομείς υγείας μετά την προκήρυξη της 24ωρης απεργίας από τους τραυματιοφορείς την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου.

Απεργία, την οποία καλύπτει και στηρίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), έχει εξαγγείλει για την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, η Πανελλήνια Ένωση Τραυματιοφορέων με 5ωρη στάση εργασίας στην Αττική 10.00-15.00 μμ. και 24ωρη απεργία για την περιφέρεια.

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στις 12:30 μ.μ. οι Τραυματιοφορείς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας.

«Οι Τραυματιοφορείς που υπηρετούν στα Νοσοκομεία είναι κάτω του ορίου ασφάλειας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στις διακομιδές των ασθενών.

Πολλές φορές αναγκάζονται συνοδοί να μεταφέρουν ασθενείς ή να περιφέρονται για εξετάσεις μόνοι τους αν και έκτακτα περιστατικά», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

Επιπλέον σύμφωνα με την Ομοσπονδία, «ο εξοπλισμός για την μεταφορά των ασθενών είναι για τα σκουπίδια».

Αναλυτικά, την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί απεργία στην Αττική 10.00-15.00 μμ. και 24ωρη απεργία για την περιφέρεια ενώ στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν οι τραυματιοφορείς πορεία διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας.

Αναλυτικό πρόγραμμα για το ποια νοσοκομεία θα επηρεάσει η απεργία αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.