«Από την Κυριακή επαναλειτουργούν οι εκκλησίες μας με την παρουσία πιστών» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών επισημαίνοντας ότι η γενική εικόνα είναι θετική

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ: «Οι πολίτες στην συντριπτική του πλειοψηφία συνέχισαν να επιδεικνύουν υπευθυνότητα και οι κατά περίπτωση αρμόδιοι φρόντισαν για την εφαρμογή των προβλεπόμενων κανόνων»

Εν συνεχεία σε τοποθέτηση δημοσιογράφου ότι η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας για την αποφυγή του συγχρωτισμού με την ταυτόχρονη συμμετοχή στη Θεία Κοινωνία, αποτελεί σχήμα οξύμωρο και δίνει αντιφατικά μηνύματα, ο κ. Πέτσας επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δεν θα σχολιάσει θέματα που αφορούν στην πίστη και πως αρκείται στο να σχολιάζει και να επιβλέπει την τήρηση μέτρων που αφορούν στις αποστάσεις και στους υγειονομικούς κανόνες: «Η αποτίμηση κατά την προσέλευση των πιστών είναι πολύ θετική» συμπλήρωσε.

Ολοκληρώνοντας την ενημέρωση ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε και στην αυριανή μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας των ποντίων:
«Κλείνω υπενθυμίζοντας ότι οι Απανταχού Έλληνες τιμούμε αύριο 19 Μαΐου, τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Διαβεβαιώνουμε, ταυτόχρονα, ότι οι προσπάθειες για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας συνεχίζονται. Είναι χρέος μας, στη μνήμη των θυμάτων του διωγμού»

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.