ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΠΛΟΥ : Από το λιμάνι της Σούδας, σύμφωνα με την ενημέρωση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, τα πλοία δεν θα ταξιδέψουν το βράδυ ενώ νεώτερη ενημέρωση θα υπάρξει το πρωί της Δευτέρα.

Απαγορευτικό απόπλου Πειραιά : Δεμένα στα λιμάνια της Κρήτης θα παραμείνουν τα πλοία αφού από νωρίς το μεσημέρι είναι σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από και προς Κρήτη.

Από το λιμάνι της Σούδας, σύμφωνα με την ενημέρωση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, τα πλοία δεν θα ταξιδέψουν το βράδυ ενώ νεώτερη ενημέρωση θα υπάρξει το πρωί της Δευτέρα.

Να σημειωθεί ότι η ΑΝΕΚ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι τα δρομολόγια των πλοίων της δεν θα γίνουν απόψε από και προς Κρήτη.

Στα λιμάνια της Κρήτης θα μείνουν και σήμερα δεμένα τα πλοία που εκτελούν δρομολόγια προς τον Πειραιά, καθώς έχει τεθεί σε ισχύ νέο απαγορευτικό απόπλου.

Η απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι της ΣΔούδας ισχύει έως τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας και μέχρι να υπάρξει νεώτερη ενημέρωση.

Το απαγορευτικό στο λιμάνι του Ηρακλείου ισχύει μέχρι τις 6 το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο θα υπάρξει νέα ενημέρωση, καθώς το πιο πιθανό είναι να ισχύσει μέχρι και τη Δευτέρα.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία.

ΚΑΙΡΟΣ : Χιόνια στα ορεινά

Η «Ζηνοβία» έφερε χιόνια στην Κρήτη καθώς στα ορεινά του νησιού έριξε τις πρώτες νυφάδες.

Ήδη από την Κυριακή το χιόνι έχει πέσει στο Οροπέδιο του Ομαλού στα Χανιά, σε όλα τα Λευκά Όρη, στον Ομαλό Βιάννου, στο Οροπέδιο Λασιθίου αλλά και σε ορεινά χωριά του Ηρακλείου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.