ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΠΛΟΥ: Το «Ελ.Βενιζέλος» θα φτάσει νωρίς το πρωί της Τρίτης στην Σούδα και αμέσως μετά, στις 10:00 το πρωί της Τρίτης θα αποπλεύσει για Πειραιά εκτελώντας ημερήσιο δρομολόγιο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΠΛΟΥ : Σημαντικό είναι πως όλοι όσοι είχαν εκδώσει εισιτήρια με το δρομολόγιο του «Ελ. Βενιζέλος» για το βράδυ της Δευτέρας απο Χανιά προς Πειραιά, τα ίδια εισιτήρια ισχύουν και για το ημερήσιο δρομολόγιο της Τρίτης και δεν χρειάζεται να πάνε στα γραφεία της εταιρείας για να τα αλλάξουν.

Ακριβώς το ίδιο θα γίνει και με το πλοία της ΑΝΕΚ Κρήτη ΙΙ και Blue Horizon, που εκτελούν το δρομολόγιο Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο.

Αντίστοιχα , το βράδυ της Δευτέρας αναμένεται ο απόπλους και για τα πλοία των Μινωικών Γραμμών, για τα δρομολόγια των οποίων αναμένεται ενημέρωση από την εταιρεία.

Η μικρή εξασθένηση των ανέμων αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως για τον απόπλου των πλοίων από και προς την Κρήτη

Σύμφωνα με την τελευταία μετεωρολογική ενημέρωση από το απόγευμα – βράδυ αναμένεται εξασθένηση των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο βόρειο Κρητικό και νότιο Αιγαίο πέλαγος, κάτι που θα οδηγήσει σε άρση της απαγόρευσης απόπλου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε το Flashnews.gr από την ΑΝΕΚ, το ΕΓ/ΟΓ Blue Galaxy θα αποπλεύσει από την Σούδα για Πειραιά στις 22:00 το βράδυ και την ίδια ώρα θα γίνει ο απόπλους του ΕΓ/ΟΓ Ελευθέριος Βενιζέλος από Πειραιά για Σούδα.

Το «Ελ.Βενιζέλος» θα φτάσει νωρίς το πρωί της Τρίτης στην Σούδα και αμέσως μετά, στις 10:00 το πρωί της Τρίτης θα αποπλεύσει για Πειραιά εκτελώντας ημερήσιο δρομολόγιο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.