Αύριο, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 6 με 8 και στο Αιγαίο τις πρωινές ώρες πιθανώς τοπικά έως 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου έχει τεθεί σε ισχύ, λόγω των θυελλωδών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για αλλαγές που ενδέχεται να υπάρξουν σε δρομολόγια.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι άνεμοι στο Αιγαίο πνέουν σήμερα από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 και τοπικά έως 9 μποφόρ.

Σε ό,τι αφορά το Ιόνιο, πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ.

Αύριο, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 6 με 8 και στο Αιγαίο τις πρωινές ώρες πιθανώς τοπικά έως 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Νομού Ηρακλείου χαιρετίζει τους δεκάδες συναδέλφους στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μαλεβιζίου, οι οποίοι έκαναν στάση εργασίας σήμερα, δίνοντας άλλη μια απάντηση απέναντι στην υποβάθμιση και τηn υποστελέχωση της Υπηρεσίας τους, την οποία έχει προαποφασίσει η Δημοτική Αρχή, παίρνοντας τη σκυτάλη από τις προηγούμενες και βαδίζοντας στην ίδια ρότα με την κυβερνητική πολιτική της ΝΔ.

Η σημερινή κινητοποίηση των συναδέλφων έρχεται να προστεθεί στην οργανωμένη δράση τους το τελευταίο διάστημα, όπου στάθηκαν αποφασιστικά και αγωνιστικά απέναντι σε όσες φωνές τους κάλεσαν να συμβιβαστούν ή να αποδεχτούν μοιρολατρικά αυτή την κατάσταση. Επέλεξαν να γυρίσουν την πλάτη σε όλους αυτούς και μετά από μια σειρά παρεμβάσεων και δράσεων και αφού έδωσαν μια περίοδο χάριτος στη δημοτική αρχή που τους διαβεβαίωνε ότι εντός του καλοκαιριού θα δινόταν λύσεις, συνεχίζουν σήμερα τη διεκδίκηση τους και επαναφέρουν τα αιτήματα τους!

Είναι χαρακτηριστική η κατάσταση που έχουν φτάσει οι συνάδελφοι, με τον απαρχαιωμένο εξοπλισμό που έχουν στη διάθεση τους από οχήματα μέχρι υποδομές, οι οποίοι καλούνται την ίδια στιγμή να σηκώσουν έναν τεράστιο φόρτο εργασίας ενός τουριστικού Δήμου πολύ απαιτητικού, με την εντατικοποίηση να χτυπάει κόκκινο αφού εργάζονται συνεχόμενες εβδομάδες χωρίς ρεπό αλλά και με τα ατυχήματα να αποτελούν σχεδόν καθημερινότητα για τους ίδιους.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.