Αντιπροσωπεία της Ιεράς Μητρόπολης Ιταλίας με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιταλίας κ. Πολύκαρπο, από 27 Φεβρουαρίου έως 01 Μαρτίου θα ευρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να υποβάλει τα σέβη της στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο Α’ για την 84η επέτειο των σεπτών Γενεθλίων Του (Ίμβρος, 29.02.1940).

Η αντιπορσωπεία της Μητρόπολης αποτελείται από τους Θεοφιλέστατους Βοηθούς Επισκόπους του Κρατείας Γεώργιο (Νάπολη), Κοτυαίου Διονύσιο (Μπολόνια), Θερμών Αθηναγόρα (Μοντανέρ Τρεβίζου), τους πανιοσιολ. Αρχιμανδρίτες Γρηγόριο (Τεργέστη), Ιωάννη (Μιλάνο), Νικόλαο (Φλωρεντία), Συμεών (Ρώμη), Βενέδικτο (Σεμινάρα Ρηγίου Καλαβρίας), τον αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβ. Σέργιο (Vigevano, PV) και τον αρχιτέκτονα Avogadro, τεχνικό σύμβουλο της Μητρόπολης.

Η Αντιπροσωπεία θα γίνει δεκτή από τον Παναγιώτατο σε ιδιαίτερη ακρόαση το απόγευμα της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου, ενώ το μεσημέρι της επομένης θα παρακαθήσει στο γεύμα που θα προσφέρει για τα Γενέθλιά Του ο Παναγιώτατος στην Χαλκηδόνα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.