Στη συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός με τον Γάλλο Πρόεδρο

Σε ένα νέο ατόπημα (ακούσιο?) υπέπεσε η κυβέρνση. Στην συνάντηση Αλέξη Τσάπρα και Ε. Μακρόν με επιχειρηματίες στο Κέντρο πολιτισμού ΄΄Σταύρος Νιάρχος΄΄΄, το κοντάρι που βαστούσε την Ελληνική Σημαία αντί για Σταυρό είχε ένα διαφορετικό σχήμα που έμοιαζε με ξιφολόγχη.

Αντικατέστησαν το Σταυρό με λόγχη στη συνάντηση Τσάπρα-Μακρόν Αντικατέστησαν το Σταυρό με λόγχη στη συνάντηση Τσάπρα-Μακρόν

Τί λέει το άρθρο 3 του Συντάγματος για την Ελληνική Σημαία.

Επίσημη Ελληνική Σημαία είναι η σημαία-σύμβολο του Έθνους με τον λευκό Τίμιο Σταυρό σε γαλανό ουράνιο φόντο. Είναι η σημαία-σύμβολο του «εν τούτω νίκα» που ο ίδιος ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός εμφάνισε στον ουρανό ως νικητικό σημείο στον Άγιο και Μέγα Κωνσταντίνο. Συμβολίζει τη Νίκη, την Ανάσταση και τη Σωτηρία.

Τη Νίκη επί του θανάτου και κάθε εχθρού, με την ανίκητη δύναμη του Χριστού. Την Ανάσταση της Ελλάδας και των γενναίων και πιστών Ορθοδόξων, των μαχητών της Ελευθερίας και της Πίστεως. Τη Σωτηρία της Πατρίδος και των Ελλήνων σε γη και ουρανό.

Η Ελληνική Σημαία κυματίζει σε όλα τα δημόσια κτίρια, υπηρεσίες και τα Σχολεία και της αποδίδονται οι δέουσες τιμές, με την ταυτόχρονη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Η Σημαία με τον μικρό Σταυρό και τις γαλανόλευκες οριζόντιες γραμμές – που αντιστοιχούν στις συλλαβές του «Ελευθερία ή Θάνατος» – παραμένει ως η Ελληνική Σημαία επί των πλοίων της θαλάσσης.

Την Ελληνική Σημαία του Σταυρού, οφείλει να υπερασπίζεται έως εσχάτων κάθε αληθινός Έλληνας, Ελληνίδα και Ελληνόπουλο. Η υπεράσπισή της αποτελεί μεγίστη τιμή και καθήκον!

Διότι σε αυτήν εμπεριέχονται όλα τα υψηλά νοήματα του Ελληνικού Έθνους. Η ίδια η Ελλάδα!
Καταστροφή από πρόθεση ή έμπρακτη προσβολή της Ελληνικής Σημαίας τιμωρείται με βαρύτατο πρόστιμο, στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων επί 10ετία και απαγόρευση πρόσληψης στο δημόσιο επί το αυτό χρονικό διάστημα.

 

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.