Πολεμοχαρής και κυνικός ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου: Όταν θα μπουν οι “ελευθερωτές” Ρώσοι στο Κίεβο να δούμε τι θα γίνει ο Επιφάνιος!!!

Νέο χτύπημα χυδαίου κυνισμού και βαρβαρότητας από τον διαβόητο πλέον για πολλές αμφιλεγόμενες τοποθετήσεις του Μητροπολίτου Μόρφου Νεοφύτου στην Κύπρο.

Σε “προεκλογική” Σύναξη που πραγματοποίησε την 23η Νοεμβρίου 2022, ενόψει των Αρχιεπισκοπικών Εκλογών στην Κύπρο, ερωτήθηκε από το ακροατήριο τι θα κάνει με το Ουκρανικό Εκκλησιαστικό Ζήτημα εάν εκλεγεί Αρχιεπίσκοπος.

Η απάντησή του προκαλεί ανατριχίλα, τουλάχιστον… Δίκην “προφήτου του θανάτου” αναμένει να… λύσουν το θέμα οι… “ελευθερωτές” Ρώσοι και Λευκορώσοι που κατά την εκτίμησή του θα μπουν σε… τρεις ημέρες στο Κίεβο και οι εναπομείναντες Ουκρανοί θα τους υποδεχθούν ως “ελευθερωτές”!!! Και τότε… τι θα γίνει ο Μητροπολίτης Κιέβου Επιφάνιος;…

Μάλλον θα τον “καθαρίσουν” οι “ελευθερωτές” Ρώσοι και έτσι ο Μόρφου πιστεύει ότι το ζήτημα θα λήξει σύμφωνα με το… θέλημα του “θεού”, με τρόπο “σωστό” και “δίκαιο”… Ο άνθρωπος αυτός σίγουρα είναι φανατικά “πιστός” σε κάποιον “θεό”… όχι όμως στον Ένα Αληθινό Θεό της Ορθοδοξίας.

Μάλλον και αυτός πιστεύει στον ίδιο “θεό” με τον αιματοβαμμένο ψευτοπατριάρχη της Μοσχοβίας, τον Κύριλλο Γκουντιάεφ.

Να τον χαίρονται οι Κύπριοι!!!

Και εάν έχουν τόσες αμαρτίες να πληρώσουν, ας τον… καμαρώσουν και ως Αρχιεπίσκοπό τους!!!

Ντροπή!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.