ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Δειτε φωτογραφιές από Πήλιο και ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. Παραλία Μελανή, ζευγάρι του δειλινού. Παραλία Πάλτση, κρινάκια της Παναγίας. Νότιο Πήλιο.

Κρινακια της “ΠΑΝΑΓΙΑΣ” που φυτεψα στην παραλία της Αγίας Πελαγιας στα Κύθηρα!!! Με λίγο ενδιαφέρον μπορούμε να φυτεψουμε σε όλες τις παραλίες του νησιού!!! Και καθημερινά λίγο νερό στα φυτά στην αρχή!!!

Για 11Η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε το θαύμα σε εκκλησία της Μονής Κρασνογόρσκι κοντά στο Μουκάτσεβ στην περιοχή της Υπερκαυκασίας στην Ουκρανία.

Ανήμερα της Αναλήψεως άρχισαν να ανθίζουν τα ξερά λουλούδια που είναι τοποθετημένα στην εικόνα της Παναγίας.
Το Θαύμα αυτό έγινε για πρώτη φορά το 2012.

Ήταν η πρώτη χρονιά που κατά τη διάρκεια του Πάσχα τοποθετήθηκαν κρίνοι στην εικόνα της Παναγίας «Η χαρά όλων των θλιβομένων» (η εκκλησία είναι αφιερωμένη προς τιμήν αυτής της εικόνας). Περίπου ένα μήνα αργότερα τα λουλούδια (που ήταν απολύτως μαραμένα) άνθισαν σε ένα θαυμάσιο λευκό χρώμα πλημμύρισαν με το άρωμά τους τον ναό.

Σύμφωνα με τον ηγούμενο του μοναστηριού Krasnogorsky Αρχιμανδρίτη Ιλαρίωνα, η ιδέα της τοποθέτησης των λουλουδιών στην εικόνα ανήκε στους ενορίτες που είχαν δει μια αναφορά παρόμοιου θαύματος στο χωριό Kulevcha της περιοχής της Οδησσού στην τηλεόραση. Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει νερό. Αλλά υπάρχουν προσευχές μας».

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.