ΑΝΘΙΜΟΣ ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ: Πρώτο θέμα σε όλα τα εγχώρια ειδησεογραφικά δίκτυα είναι το γεγονός ότι ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης ντύθηκε Μοναχός του Αγίου Όρους.

Σε ένα άνευ προηγουμένου παιχνίδι ανευθυνότητος αναλώθηκαν αρκετά μέσα ενημέρωσης έχοντας ως τίτλους ειδήσεων ότι μετά τον Χορταρέα δήθεν χειροτονείται Μοναχός ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης.

Προφανώς υφίσταται δόλος μιας και είναι γνωστό τοις πάσι πως θα υποδυθεί απλώς έναν ηθοποιό για τις ανάγκες μιας νέας ταινίας.

Η εντύπωση όμως που επιθυμούν κάποιοι να αφήσουν στον κόσμο είναι η λεζάντα. Ότι δηλαδή χειροτονείται μοναχός ο Άνθιμος Ανανιάδης όπως και ο Χορταρέας. Ειδήσεις που προσβάλλουν την Ορθοδοξία.

Διαβάστε το χθεσινό ρεπορτάζ του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Σε μοναχό μεταμορφώθηκε ο Άνθινος Ανανιάδης με αφορμή την καινούργια του ταινία «The Greek Job».

Ο γνωστός ηθοποιός χρειάστηκε να αλλάξει την εξωτερική του εμφάνιση και να πάει στα βουνά του Αγίου Όρους για να βιώσει τη ζωή και την καθημερινότητα του μοναχού Ιωάννη, ο οποίος έζησε για 10 χρόνια εκεί κρυμμένος από τους αντιπάλους του που τον ήθελαν νεκρό.

Να θυμίσουμε πως στην ταινία ο Άνθιμος Ανανιάδης θα ενσαρκώσει τον Γιάννη Γρηγοριάδη (Johnny Grik).

Ωστόσο, η τεράστια αυτή μεταμόρφωση του σε μοναχό δημιούργησε την εντύπωση σε όσους τον είδαν από κοντά, ότι στην πραγματικότητα αποφάσισε να μονάσει και να γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο άρθρο Ανθιμος Ανανιαδης: Μοναχός του Αγίου Όρους για τις ανάγκες ταινίας (ΦΩΤΟ)

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.