Την Ιερά Μονή Πασάρεα επισκέφθηκε την Κυριακή ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ ο οποίος εξήρε τις προσπάθειες της αδελφότητας για τις πολυποίκιλες δράσεις τις οποίες επιτελεί.

Του Νικόλαου Ζαΐμη

Στην ομιλία του ο Μακαριώτατος τόνισε ότι ο Σωτήρας Ιησούς Χριστός φρόντισε πρώτα απ’ όλα να τρέφει πνευματικά τους ανθρώπους με τον λόγο του Ευαγγελίου και να τους θεραπεύει και στη συνέχεια φρόντισε για τις υλικές τους ανάγκες.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Πατριάρχης κ.κ. Δανιήλ προσέφερε ευλογίες στην αδελφότητα και τους πιστούς ενώ από την πλευρά της η Ηγουμένη της Μονής προσέφερε στον Προκαθήμενο της εν Ρουμανία Ορθοδόξου Εκκλησίας ένα μπουκέτο με λουλούδια, ως ανταπόδοση για την επίσκεψή του.

“Με ταπεινότητα και βαθιά ευγνωμοσύνη σας προσφέρουμε άνθη ευγνωμοσύνης για τη μεγάλη χαρά που μας δώσατε σήμερα. Ευχαριστώ για την ευλογία, για την παρουσία σας, για τα διδακτικά σας λόγια. Καθημερινά, στη Θεία Λειτουργία, προσευχόμαστε στον Θεό να σας δίνει υγεία και δύναμη στο έργο σας”, ανέφερε.

“Οι δραστηριότητες σας είναι πολλές και γι’ αυτό θέλουμε να σας ενθαρρύνουμε και συγχρόνως να σας συγχαρούμε για όλο το όμορφο και ευεργετικό έργο που επιτελείτε για την Εκκλησία και την κοινωνία”, σημείωσε από την πλευρά του ο Πατριάρχης κ.κ. Δανιήλ.

ΠΗΓΗ OPE.GR

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.