ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΡΚΟΣ: Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η φωτογραφία που απεικονίζει έναν Τούρκο ηθοποιό μπροστά σε μια ελληνική σημαία.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Οι καλλιτέχνες είναι ανήσυχοι εκ φύσεως και αυτό τους καθιστά αρκετές φορές εκκεντρικούς.

Ουδέν μεμπτόν σε αυτό.

Η ούτως ειπείν ΄΄μαγκιά΄΄ είναι χαρακτηριστικό των νέων ανθρώπων και ουδείς το καταδικάζει.

Είναι απόλυτα σεβαστό το να πει κανείς ότι ΄΄εγώ θέλω τα γυαλιά μου ηλίου να τα τοποθετώ στα μάτια μου με το μεσαίο δάχτυλο΄΄.

Απόλυτα σεβαστό δικαιώμα του.

Εδώ όμως δεν πρόκειται περί αυτού.

Είναι γνωστό τοις πάσι πως τα Τούρκικα ΜΜΕ δεν είναι καθόλου φιλικά προσκείμενα με τους Έλληνες. Είναι γνωστό πως σε μια μεγάλη μερίδα των Τούρκων καλλιεργείται ένας ακραίος εθνικισμός και εχθρικά αισθήματα εναντίον των Ελλήνων.

Η διαρροη αυτής της φωτογραφίας όπου όλως συμπτωματικά εικονίζεται ένας διάσημος Τούρκος να χρησιμοποιεί το μεσαίο δάχτυλο (που όλοι παγκοσμίως γνωρίζουμε τη σημαίνει) και να επιτρέψει αυτό να τοποθετηθεί σε εικόνα δίπλα στην ελληνική σημαία, προφανώς και έγινε για να προκαλέσει, προφανώς έγινε για να πάρει δημοσιότητα το θέμα και να πει ο μέσος Τούρκος (μπράβο μάγκα) και να θυμώσει ο μέσος Έλληνας.

Δυστυχώς, εδώ στη χώρα μας, ένα blog που δρα αυθαίρετα και πάνω από το Νόμο, τα ellinika hoaxes, έχουν βάλει μόνομο στόχο τη θρησκεία και την πατρίδα.

Σημερα, δέχθηκαν ως θέσφατο τη δικαιολογία του Τούρκου και έσπευσαν να κάνουν παράνομη αναφορά στα social media του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, την τρίτη σε ένα μήνα, με μόνο στόχο να αποδυναμώσουν και εν τέλει να ρίξουν την εφημερίδα, κάτι που είναι ο βασικός τους στόχος.

Αύριο προσφεύγουε εκ νέου στη δικαιοσύνη.

Ανδρέας Καραγιάννης.

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 2.33 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.