Κρήτη: Έφυγε από τη ζωή ο αγαπητός επιχειρηματίας.

Η τοπική κοινωνία των Καλυβίων ο απρόσμενος θάνατος του γνωστού επιχειρηματία Μανώλη Σπυριδάκη.

Ο Μανώλης Σπυριδάκης είχε υπάρξει αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, έχει διακριθεί στον επιχειρηματικό στίβο και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή του Μονοφατσίου

Θλίψη έχει προκαλέσει στα Καλύβια του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων ο αιφνιδιαστικός θάνατος του επιχειρηματία Μανώλη Σπυριδάκη του Μιχαήλ. Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυβίων, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του θανόντος.

Η ξαφνική απώλεια του Μανώλη Σπυριδάκη βύθισε στο πένθος τα Καλύβια αλλά και ολόκληρο το Μονοφάτσι, καθώς ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Η επιχειρηματική του δραστηριότητα είχε υπάρξει σημαντική για την τόνωση της τοπικής οικονομίας και είχε διακριθεί στον επαγγελματικό του στίβο, όντας αυτοδημιούργητος.

Είχε αναπτύξει την ομώνυμη εταιρεία διανομής και αντιπροσωπείας τροφίμων, συνεργαζόμενος με μεγάλες εταιρίες του κλάδου των τροφίμων.

Ανείπωτος θρήνος στα Καλύβια: Πέθανε ξαφνικά ο αγαπητός επιχειρηματίας, Μανώλης Σπυριδάκης
Κρήτη: Το μήνυμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλυβίων

“Ανείπωτη θλίψη στο χωριό μας σήμερα, για τον πρόωρο χαμο του συγχωριανού μάς Εμμανουήλ Σπυριδακη του Μιχαήλ. Ενός επιτυχημένου επιχειρηματία, επικεφαλή της εταιρείας διανομής & αντιπροσωπείας τροφίμων Σπυριδακης Μ Α.Ε. Ο δικός μας Μανώλης υπήρξε αυτοδημιουργητος στο χώρο του εμπορίου τα τελευταία 28
χρόνια, δίνοντας εργασία σε 30 οικογένειες. Κρίμα για το χαμό σου Μανώλη, θα μας λείψει το χαμόγελο σου και η προσφορά σου στο χωριό μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου, στους γονείς σου, στους φίλους σου”.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.