Οι διαρρήκτες «σήκωσαν» ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε ποσό μεταξύ 20.000 και 30.000 ευρώ, δύο χρυσούς σταυρούς και δωροεπιταγές.

Πλούσια λεία σε μετρητά αποκόμισαν τρεις Έλληνες, δυο από τους οποίους ανήλικοι, όταν διέρρηξαν το γραφείο του εθελοντικού οργανισμού “Κιβωτός του Κόσμου” στον Βόλο και άρπαξαν δυο χρηματοκιβώτια, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. Όμως, το ίδιο απόγευμα συνελήφθησαν!

Οι δράστες ηλικίας 16, 17 και 18 χρόνων παραβίασαν ένα παράθυρο και μπήκαν στο εσωτερικό του γραφείου, απ’ όπου «σήκωσαν» ένα μη πακτωμένο χρηματοκιβώτιο που περιείχε ποσό μεταξύ 20.000 και 30.000 ευρώ, δύο χρυσούς σταυρούς με τις αλυσίδες τους και δωροεπιταγές διάφορων καταστημάτων, ακόμη ένα πλαστικό χρηματοκιβώτιο που περιείχε 400 ευρώ και δυο κουμπαράδες που είχαν μέσα συνολικά 150 ευρώ, ενώ διέρρηξαν και έναν κερματοδέκτη από τον οποίο πήραν άλλα 100 ευρώ!

Όμως, ταυτοποιήθηκαν λίγες ώρες μετά από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι είχαν βρει σε κοντινή απόσταση από το γραφείο τα χρηματοκιβώτια και τους κουμπαράδες χωρίς τα χρηματικά ποσά και τα τιμαλφή, τις δωροεπιταγές και δυο κατσαβίδια. Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για κλοπή από κοινού, ενώ σε βάρος των γονέων των δυο ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ανήλικη με συνεργούς έκλεβε καλλυντικά και ποτά

Στα πράσα έπιασαν οι υπάλληλοι ενός σούπερ μάρκετ στη Θήβα τέσσερις Έλληνες που περιφέρονταν ως πελάτες, δύο άνδρες και δύο γυναίκες η μία εκ των οποίων ανήλικη, όταν διαπίστωσαν ότι είχαν κλέψει πέντε φιάλες αλκοολούχων ποτών και μία συσκευασία καλλυντικών. Οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της επιχείρησης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.