«Η επιστροφή να γίνει με ασφαλιστικές δικλείδες. Με τεστ , χρήση μάσκας και τήρηση των υπόλοιπων μέτρων.», είπε ο κ. Διονυσίου.

Προς γρηγορότερη επιστροφή των μαθητών των γυμνασίων φαίνεται να προσανατολίζεται η Κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για επιστροφή των μαθητών των Γυμνασίων την προσεχή Δευτέρα 22 του Μάρτη και όχι στο τέλος του μήνα όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός.

Ενδεικτικά ήταν τα όσα είπε στο OMEGA και στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ο Πρόεδρος των Οργανωμένων γονέων Χαράλαμπος Διονυσίου.

Όπως είπε στην συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου την Παρασκευή θα εξεταστεί το ενδεχόμενο επιστροφής των μαθητών των γυμνασίων στις 22 το μήνα και όχι στο τέλος.

Μάλιστα όπως είπε ο κ. Διονυσίου έχουν πολύ σοβαρές ενδείξεις ότι η επιστροφή θα γίνει στις 22 του μήνα.

«Η επιστροφή να γίνει με ασφαλιστικές δικλείδες. Με τεστ , χρήση μάσκας και τήρηση των υπόλοιπων μέτρων.», είπε ο κ. Διονυσίου.

Ολοκληρώθηκαν οι πολιτικές διαβουλεύσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία που έγιναν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές στο πλαίσιο των πολιτικών διαβουλεύσεων μεταξύ του Ελληνικού και του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών που διεξήχθησαν σήμερα στην Αθήνα, εξετάστηκε μεταξύ άλλων, η προοπτική συνάντησης των δύο Υπουργών στο προσεχές μέλλον.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών Πρέσβης Θεμιστοκλής Δεμίρης ενημέρωσε τον Τούρκο ΥΦΥΠΕΞ Πρέσβη Σεντάτ Ονάλ, ότι ο Νίκος Δένδιας έκανε δεκτή, καταρχήν, την πρόσκληση του Τούρκου ομολόγου του Μεβλούτ Τσαβούσογλου να μεταβεί στην Άγκυρα στις 14 Απριλίου, εφόσον, όμως, επικρατούν οι κατάλληλες συνθήκες.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.