Το Σάββατο, 6 Μαρτίου, η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στο Ναό μας κεκλεισμένων των θυρών. Τρισαγια με ονόματα κεκοιμημένων θα τελεστούν μόνο στο Κοιμητήριο Πεντέλης μεταξύ των ωρών 10π.μ έως 12π.μ.

Αγαπητοί μας αδελφοί,
Εν όψει του Σαββάτου των Ψυχών, 6 Μαρτίου 2021 , σας ενημερώνουμε για τα εξής:
Α) Την Παρασκευή 5 Μαρτιου, στις 16.30, θα τελεστεί – κεκλεισμένων των θυρών – ο Εσπερινός των Ψυχών, ενώ από τις 17.30 μέχρι 19.30 ο Ναος θα είναι ανοιχτός και οι Ιερείς θα τελούν τρισάγια κολλύβων των κεκοιμημένων αδελφών μας, τηρουμένων πάντα των προβλεπομένων μέτρων προστασίας.
Β) Το Σάββατο, 6 Μαρτίου, η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στο Ναό μας κεκλεισμένων των θυρών. Τρισαγια με ονόματα κεκοιμημένων θα τελεστούν μόνο στο Κοιμητήριο Πεντέλης μεταξύ των ωρών 10π.μ έως 12π.μ.
Σας ευχόμαστε Καλό Τριώδιο και καλό αγώνα με ελπίδα και υπομονή…

Αν και όλα τα Σάββατα του έτους είναι αφιερωμένα στις ψυχές των χριστιανών, που έχουν πεθάνει ανά τους αιώνες, με την ελπίδα της ανάστασης τους κατά τη Δευτέρα Παρουσία, η Εκκλησία τιμά και ειδικά τη μνήμη τους, δύο ψυχοσάββατα, λεγόμενα, πριν από την Κυριακή των Απόκρεω, και του Σαββάτου πριν από την Κυριακή της Πεντηκοστής.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.