ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Η σημερινή ημέρα δεν θεωρείται εξαιρέσιμη αργία για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα. Κατά συνέπεια, επιτρέπεται η λειτουργία των ιδιωτικών επιχειρήσεων και η απασχόληση των μισθωτών είναι νόμιμη, χωρίς να δημιουργεί αξίωση για πρόσθετη αμοιβή.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Συγκεκριμένα, από τις 6 το πρωί είναι ανοικτά τα περισσότερα καταστήματα στην Κεντρική Αγορά του Καταναλωτή στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στου Ρέντη (ΟΚΑΑ) και θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Η κεντρική ιχθυαγορά στην Βαρβάκειο έχει ανοίξει από τις 9 το βράδυ της Κυριακής και τα μαγαζιά της θα μείνουν ανοικτά συνεχώς μέχρι τις 2 το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.

Ανοιχτά είναι, επίσης, σήμερα και τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ, ενώ θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές. Τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά.

Τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για το σαρακοστιανό τραπέζι μπορούν να κάνουν σήμερα, για μερικές ώρες ακόμα, οι καταναλωτές.

Τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για το σαρακοστιανό τραπέζι μπορούν να κάνουν σήμερα Καθαρά Δευτέρα και για λίγες ώρες ακόμα οι καταναλωτές.

Σημειώνεται, επίσης, πως η σημερινή ημέρα δεν θεωρείται εξαιρέσιμη αργία για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα. Κατά συνέπεια, επιτρέπεται η λειτουργία των ιδιωτικών επιχειρήσεων και η απασχόληση των μισθωτών είναι νόμιμη, χωρίς να δημιουργεί αξίωση για πρόσθετη αμοιβή.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.