Με αφορμή τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση, ο ιερέας Δημήτρης Λουπασάκης, επιστρέφει για χάρη τους στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, καθώς η κόρη του Ειρήνη Λουπασάκη είναι μαζί με τον γνωστό ποινικολόγο Αναστάσιο Ντούγκα, οι κουμπάροι στη γαμήλια τελετή.

Μπορεί μέχρι ώρας να μην επιβεβαιώνεται η είδηση πως ο πατέρας Δημήτριος θα βρίσκεται ανάμεσα στους ιερείς που θα τελέσουν το ιερό μυστήριο, ωστόσο το σίγουρο είναι πως θα είναι εκεί ως καλεσμένος και μάλιστα από τους πιο αγαπητούς του ζευγαριού, καθώς εκείνος ήταν η αιτία όπου γνωρίστηκαν. Αυτό προκύπτει από το γεγονός πως ο πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης, προκειμένου να βρεθεί ως ιερέας ξανά στον ιερό ναό, όπου μεγαλούργησε, χρειάζεται μετά το σκάνδαλο της απομακρύνσεως του τον Δεκέμβριο του 2022 ειδική άδεια, που να του επιτρέπει την συμμετοχή στα ιερά μυστήρια του ναού.

Όπως είχε γίνει γνωστό η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών με απόφαση της καλούσε τον παπά Δημήτρη να επανέλθει στην οργανική θέση του και να επανενταχθεί στο δυναμικό του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Ζωγράφου. Δηλαδή εκεί όπου ανήκει ούτως ή άλλως όλα αυτά τα χρόνια, εφόσον στους Αγίους Ισιδώρους ιερουργούσε βάσει προσωρινής απόσπασης.

Ο πατέρας Δημήτριος αντί γι αυτό επέλεξε να απομακρυνθεί τελείως από τους ιερούς κόλπους και να εγκατασταθεί στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο σπίτι όπου μεγάλωσε στα Χανιά.

Εκεί τον είχε επισκεφτεί τον περασμένο Μάρτιο και το ζευγάρι Αγγελόπουλος – Βαμβακούση προκειμένου ως πνευματικά του παιδιά να πάρουν την ευχή του για την μεγάλη απόφαση που είχαν πάρει να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο πατέρας Δημήτριος από τη χαρά του ευλόγησε την απόφαση τους αυτή, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να επιλέξει ως κουμπάρα του την κόρη του Ειρήνη, με την οποία γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ μεταξύ τους έχουν αναπτυχθεί και στενοί φιλικοί δεσμοί.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.