Λιποθύμησε πυροσβέστης στην φωτιά στο Κατακάλι - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου - Ενισχύονται οι δυνάμεις στην Κέρκυρα - Σε δασική έκταση η φωτιά στη Μεταμόρφωση Κοζάνης.

Δύσκολη ημέρα για τις πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες εξακολουθούν να δίνουν μάχη με τις φλόγες σε Κορινθία, Κέρκυρα και Κοζάνη.

Η πυρκαγιά στα Κουραμαδίτικα στην Κέρκυρα ξέσπασε αργά το απόγευμα της Κυριακής σε αγροτοδασική έκταση κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Όπως ανακοινώθηκε από την Πυροσβεστική, επιχειρούν 19 πυροσβέστες, 1 πεζοπόρο, πέντε οχήματα και δύο ελικόπτερα, ενώ οι δυνάμεις θα ενισχυθούν.

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής και σε δασική έκταση στη Μεταμόρφωση Κοζάνης. Κινητοποιήθηκαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα και 2 αεροσκάφη.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση το 24ωρο από ώρα 18:00 χτες, 20-08-2022 έως ώρα 18:00 σήμερα, 21-08-2022, εκδηλώθηκαν 46 δασικές πυρκαγιές. Οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα σε δασική έκταση στο Κατακάλι Κορινθίας είναι σε εξέλιξη και επιχειρούν 121 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, συμπεριλαμβανομένων 26 πυροσβεστών από Φινλανδία και Νορβηγία, 24 οχήματα, 8 Ε/Π, εκ των οποίων τα δύο συντονιστικά και 13 Α/Φ. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Καίει σε δύσβατο σημείο

Πίο συγκεκριμένα, σε δύσβατο σημείο και πλέον ανεξέλεγκτα καίει η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στο Κατακάλι Κορινθίας.

Κλείσιμο
Φωτιά στο Κατακάλι Κορινθίας

Φωτιά στο Κατακάλι Κορινθίας 21 Αυγούστου 2022

Λιποθύμησε πυροσβέστης στην φωτιά στο Κατακάλι Κορινθίας – μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.