"Ο εντολέας μου πληροφορήθηκε πως έχει βρεθεί ιδιόγραφη διαθήκη του πατέρα του, της οποίας το κύρος ο εντολέας μου αμφισβητεί και προτίθεται να κινηθεί δικαστικά εναντίον όσων εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, προκειμένου έτσι να προστατεύσει την μνήμη του πατέρα του και τα δικά του κληρονομικά δικαιώματα”.

Διαμάχη ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας του “κακού” του ελληνικού σινεμά, Ανέστη Βλάχου, έχει ξεκινήσει, περίπου 50 ημέρες μετά τον θάνατο του ηθοποιού.

Μπορεί ο Ανέστης Βλάχος να είχε κοντά του τα δύο του παιδιά από διαφορετικούς γάμους όσο ήταν στην ζωή, αλλά σύμφωνα με την Espresso πλέον έχει ανοίξει μεταξύ των αδελφών ο “Ασκός του Αιόλου”.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα μέλη της οικογένειάς του έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα κι έχουν πάρει θέση μάχης. Ο λόγος είναι η διαθήκη του μεγάλου ηθοποιού που αμφισβητείται και βρίσκεται στα χέρια της δεύτερης συζύγου του και της κόρης του.

Ο Ανέστης Βλάχος, που άφησε την τελευταία του πνοή στις 24 Αυγούστου, απέκτησε δύο παιδιά, τον Ηρακλή με την τραγουδίστρια, Αναστασία Παπανδρώνη και την Έλλη με την συνάδελφό του, Μαρία Γαρίτση. Η διαμάχη ξεκίνησε όταν ο γιος του ενημερώθηκε πριν από λίγες ημέρες, ότι ο πατέρας του άφησε ιδιόχειρη διαθήκη στη δεύτερη σύζυγό του, μέσα στην οποία δεν αναφέρεται πουθενά ο ίδιος.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.