Τραγική προσπάθεια από τον εντελώς άγνωστο στους νομικούς κύκλους δικηγόρο του κατηγορούμενου για βιασμό ανήλικης Ιερέα να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

Η επιλογή του συγκεκριμένου δικηγόρου είναι δεικτική του κλίματος που υπάρχει σε χώρους της Εκκλησίας, που στηρίζουν κάποιοι τα αντικοινωνικά στοιχεία που προσκολλώνται σε Ιερείς και Δεσπότες μπας και πάρουν καμιά δουλειά.

Να παραιτηθεί τώρα ο ανίκανος κατά τη γνώμη μας δικηγόρος γιατί όπως είχαμε γράψει, με αυτούς τους συμβούλους που έχουν ορισμένοι, δεν θα πατήσει ποτέ ξανά πιστός σε Ιερό Ναό.

Το περιστατικό

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» όταν ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης στα Πατήσια, Α. Θεοδωρόπουλος, επιτέθηκε στον Γιώργο Παπαδάκη προκαλώντας την έκρηξη του.

Οκ. Θεοδωρόπουλος είπε ότι πρώην συνεργάτιδα του παρουσιαστή τον έχει κατηγορήσει στο παρελθόν.

“Να σας απαντήσω προσωπικά; Εσάς κ. Παπαδάκη σας έχει καταγγείλει μια πρώην συνεργάτης σας και έχει αφήσει αιχμές, αν θέλετε να πω και το όνομα της, το λέω” είπε αρχικά, προκαλώντας την έκρηξη του Γιώργου Παπαδάκη.

“Τι λέτε κύριε; Ντροπή σου ρε! Ντροπή σου! Τι έχει αφήσει για εμένα;” απάντησε.

“Είστε ένοχος ή αθώος” ρώτησε εκ νέου ο δικηγόρος.

“Τι αλητεία είναι αυτή; Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου! Είσαι αισχρός” ανταπάντησε ο παρουσιαστής του “Καλημέρα Ελλάδα”.

“Η κ. Αντωνοπούλου άφησε αιχμές” συνέχισε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

“Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη και θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες εναντίον σου. Τι υπαινίσσεσαι, είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Ντροπή σου αλητήριε!” είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και κόπηκε η σύνδεση από τον αέρα, ενώ στη συνέχεια διέκοψαν την εκπομπή για διαφημίσεις, ώστε να ηρεμήσει και ο ίδιος.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.