ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς Ανδρέας Μ. Καραγιάννης με δελτίο Τύπου ενημερώνει για τις καθημερινές δράσεις του συνδυασμού ΄΄Κηφισιά, Ποιότητα Ζωής΄΄.

Άσκηση πολιτικής με στόχο τον αδύναμο οικονομικά πολίτη είναι η γραμμή βάσει της οποίας πορεύεται ο συνδυασμός Κηφισιά, Ποιότητα Ζωής, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Κηφισιάς, Ανδρέα Μ. Καραγιάννη.

Στις δύσκολες εποχές στις οποίες ζούμε, αρκετοί συνάνθρωποί μας υποφέρουν. Το Επιτελείο του συνδυασμού Κηφισιά, Ποιότητα Ζωής έχει δώσει εντολή καθημερινά να ξεκινήσει η διανομή πρώτων ειδών και τροφίμων σε ανθρώπους που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Να τονίσουμε πως στο Δήμο Κηφισιάς, σε αρκετές περιοχές υπάρχουν ακόμη και σήμερα συνάνθρωποί μας που υποφέρουν και μας έχουν ανάγκη.

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του συνδυασμού, Κηφισιά, Ποιότητα Ζωής.

Η ομάδα μας εργάζεται πυρετωδώς για την επόμενη μέρα.

Δεν αναλωνόμαστε σε υποσχέσεις και εντυπωσιακές ανακοινώσεις … Η πράξη αποτελεί το έμβλημά μας και το αποδεικνύουμε στην καθημερινότητά μας ….

Στις δραστηριότητες που κάθε μέρα ΑΘΟΡΥΒΑ λαμβάνουν χώρα από εμάς σε όλες τις γειτονιές του δήμου μας …

Καθημερινά χέρι – χέρι με τους συμπολίτες μας μιλάμε για τα προβλήματα της πόλης μας, δεχόμαστε προτάσεις, ανταλλάσσουμε ιδέες … Ζούμε την πόλη μας στην καθημερινότητά της στα χαρακώματα αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της …

Όχι πίσω από γυάλινες οθόνες … στα πεζοδρόμια, στις γέφυρες στις λαϊκές αγορές, στα εμπορικά μαγαζιά … Εκεί που χτυπά εναγώνια η καρδιά της πόλης και του συμπολίτη μας …

ΚΗΦΙΣΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.