ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Τη δική του απάντηση στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η εκδήλωση που συνδιοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς και το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για τον Παύλο Μελά την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και ώρα 7 το απόγευμα στην ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς έδωσε ο υποψήφιος Ανδρέας Καραγιάννης.

Συγκεκριμένα ο κ. Ανδρέας Καραγιάννης αναφέρει:

΄΄Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώσαμε την πρόθεση μας ως Δήμος Κηφισιάς και ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE για την διοργάνωση εκδήλωσης για τον Παύλο Μελά και τη Μακεδονία μας, σε μια εποχή που η ψυχή του Έλληνα βασανίζεται και η υπομονή του δοκιμάζεται από τις αποφάσεις της κεντρικής πολιτικής σκηνής, έχουμε δεχθεί ένα απίστευτο κύμα αγάπης και υποστήριξης από Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδος.

Δυστυχώς όμως έχουμε επίσης γίνει δέκτες αισχρών επιθέσεων και ύβρεων από παρακλάδια πολιτικών οργανώσεων, που μέσω διαρροών μας ψέγουν επειδή επιθυμούμε να τιμήσουμε την πατρίδα μας.

Οι άθλιες αυτές μεθοδεύσεις είχαν ως αποκορύφωμα να με απειλούν ευθέως με ανώνυμα emails κατηγορώντας με πως προσπαθώ να διχάσω την ελληνική κοινωνία με την επιλογή μου να οργανώσουμε στην ανθοκομική Κηφισιάς εκδήλωση για τον ήρωα Παύλο Μελά.

Να αναφέρω έτι μια φορά πως η εκδήλωση για τον Παύλο Μελά στις 12 Μαΐου, γίνεται με βασικό στόχο να προβληματιστούμε όλοι και να αναλάβουμε δράση ως προς την κατεύθυνση της αξιοποίησης του σπιτιού του Παύλου Μελά στην Κηφισιά, το οποίο καταρρέει ξεχασμένο.

Δηλώνω απερίφραστα πως δεν φοβάμαι, δεν εκβιάζομαι και δεν τρομοκρατούμαι από αυτές τις ενέργειες.

Όπως άλλωστε έχω επανειλημμένως τονίσει η αυριανή εκδήλωση δεν φέρει ΚΑΝΕΝΑΝ απολύτως πολιτικό χρωματισμό.

Όλοι πονάμε και νοιαζόμαστε για την πατρίδα μας και για το μέλλον των παιδιών μας, τα οποία με παρακαταθήκη και εφόδια στις βαλίτσες τους την Ιστορία, θα ατενίσουν το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα.΄΄

Ανδρέας Μ. Καραγιάννης, Σάββατο, 12 Μαΐου 2019.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.