Όπως και το notch, έτσι και ο συνδυασμός δύο punch hole προκαλεί περίεργη αίσθηση. Όμως, στην τελική είδαμε σχεδόν όλους τους κατασκευαστές να χρησιμοποιούν την “εγκοπή” της Apple.

Το θέμα της χρήσης punch hole στα iPhone απασχολεί τα media εδώ και πολύ καιρό. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν οι πρώτες χειροπιαστές πληροφορίες που έλεγαν ότι τελικά τα iPhone 14 Pro θα έχουν pill-shaped punch hole και under-display Face ID. Σήμερα, έχουμε πληροφορίες που ανατρέπουν τα δεδομένα.
Ο γνωστός “leaker” και μέλος της βιομηχανίας οθονών Ross Young αναφέρει ότι πρόσφατα δεδομένα δείχνουν ότι τα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max θα έχουν όντως pill-shaped punch hole, αλλά το Face ID δεν θα είναι αόρατο, στη θέση του θα υπάρχει μία μικρότερη οπή. Στην ουσία λοιπόν η Apple αντικαθιστά το notch με ένα “μοναδικό” design.

Όπως και το notch, έτσι και ο συνδυασμός δύο punch hole προκαλεί περίεργη αίσθηση. Όμως, στην τελική είδαμε σχεδόν όλους τους κατασκευαστές να χρησιμοποιούν την “εγκοπή” της Apple. Βέβαια, δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο με το διπλό punch hole, ειδικά από τη στιγμή που όλοι οι κατασκευαστές Android smartphones προσπαθούν να δημιουργήσουν full screen συσκευές με under-display κάμερες και αισθητήρες.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.