ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINΕ: Ανατροπή στην υπόθεση της λεκτικής επιθέσεως Παλαιστινίων την παραμονή των Χριστουγέννων στην Βηθλεέμ εναντίον του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου.

Μια σημαντική μαρτυρία κατέθεσε ο Ιερέας π. Γεώργιος Νάνος με σημερινή επιστολή του στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE δια της οποίας διαψεύδει ως ανυπόστατα τα δημοσιεύματα περί λεκτικής επιθέσεως στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων την παραμονή των Χριστουγέννων στη Βηθλεέμ.

Ο π. Γεώργιος ξεκινά την επιστολή του αναφέροντας πως συνειδητά είδαν το φως της δημοσιότητας οι ψευδείς ειδήσεις και συνεχίζει τονίζοντας τα εξής:

Ήμουν στα Ιεροσόλυμα -στην Βηθλεέμ- στην τελετή, ακριβώς δίπλα στην υποδοχή τού Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου και δεν συνέβη τίποτα από όλα αυτά δια τα οποία κάνουν λόγο τα δημοσιεύματα.

Υπογραμμίζει δε, πως όχι μόνο δεν έγινε δέκτης λεκτικής επιθέσεως ο Πατριάρχης, αλλά τουναντίον τον υποδέχθησαν με ενθουσιασμό οι παρευρισκόμενοι πιστοί διαψεύδοντας έτσι το ότι φυγαδεύτηκε από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας.

Ο π. Γεώργιος ολοκληρώνει λέγοντας πως πρέπει να μπει ένα τέλος στον πόλεμο που δέχεται το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και ότι με αυτόν τον τρόπο προκαλείται μεγάλη ζημιά στην Αγιοταφίτικη Αδελφότητα που με αγώνα και αίμα κρατά ζωντανά τα Ιερά προσκυνήματα.

Να σημειωθεί τέλος, ότι την είδηση της επιθέσεως στον Πατριάρχη έπαιξαν όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης του Διεθνούς Τύπου, όπως η Wall Street Journal, o ECONOMIST, οι New York Times.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.