Μητρόπολη Κισάμου.

Εκ του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται ότι, κατόπιν των νέων προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης της ιογενούς νόσου που ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι Κρατικοί Φορείς (Υπουργείο Υγείας και Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων), όπου αναστέλλονται για 14 ημέρες «η λειτουργία Φροντιστηρίων ως και πάσης φύσεως εξωσχολικές δομές εκπαίδευσης», αναστέλλονται για το διάστημα αυτό και οι ακόλουθες δομές και δράσεις που λειτουργούν στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο.

Σχολές Ωδείου Ι.Μ.Κισάμου & Σελίνου, Κοινωνικά Φροντιστήρια, Τμήματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Εργαστήριο Πληροφορικής, Εργαστήριο Ψηφιδωτού, Ακαδημίες Σκακιού, Σχολή Αγιογραφίας, Εργαστήριο Ψαλτικής, Σχολές Χορωδιών (Παραδοσιακή, Έντεχνη, Παιδική). Άμα το πέρας των ημερών αυτών και περί τις 24 Μαρτίου η Διεύθυνση του Τσατσαρωνάκειου με νεώτερη ανακοίνωση θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους.

Το Δ.Σ. του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους (Γονείς, Εκπαιδευτικούς, Καθηγητές, Εκπαιδευόμενους, Εθελοντές, κ.α.) για την εμπιστοσύνη προς το Πολύκεντρο, καθώς περισσότεροι από 450 Νέοι, Παιδιά, Έφηβοι και Ενήλικες, σε εβδομαδιαία βάση, δραστηριοποιούνται στις πολλές και ποικίλες δράσεις του, έχοντας καταστήσει το Τσατσαρωνάκειο Εργαστήρι Πολιτισμού, Δημιουργίας, Εκπαίδευσης, Γνώσης και Μάθησης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.