Η τραγική περιπέτεια του Αναστάση ξεκίνησε μετά από μια επίσκεψη σε οδοντίατρο για ένα δόντι που χρειαζόταν θεραπεία και κατέληξε στο κρεβάτι της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σισμανόγλειο», όπου εισήχθη εσπευσμένα στις αρχές του περασμένου Μαρτίου.

Το παιδί που κοιμόταν ελάχιστα, διασωληνώθηκε αφού παρουσίασε μόλυνση που οδήγησε σε μια πολυοργανική ανεπάρκεια.

Ουσιαστικά έκτοτε δεν ξύπνησε ποτέ και ο χρόνος άρχισε να μετράει αντίστροφα και οι ειδήσεις για την πορεία της κατάστασης του, δεν είχαν πλέον μέσα τους την φράση «πάει καλύτερα».

Για την ακρίβεια, δεν είχαν τίποτε, μόνο προσευχές από την μητέρα του και τους ανθρώπους που τον αγαπούσαν για ένα θαύμα.

Σου ζητούσε ευγενικά να βγάλετε μια selfie και μπορεί η λήψη να επαναλαμβανόταν πέντε ή έξι φορές, μέχρι ο Αναστάσης να την εγκρίνει.

Όσο για το κινητό του; Ήταν κάτι σαν προέκταση του χεριού του, αφού το τσέκαρε συνέχεια για να βρει αν έχει χάσει κάποιο θέμα ή να εντοπίσει ένα και να το ανεβάσει άμεσα.

Όταν έγραφε ήταν τέτοια η συγκέντρωση που τον περιέβαλλε, που παρά την φασαρία και τις φωνές που υπήρχαν γύρω του, αυτός δεν καταλάβαινε τίποτε.

Τον θυμάμαι σε ένα γεύμα να παρακαλάει να μην πειράξουν τα πιάτα που είχαν σερβιριστεί ώστε να τα αποτυπώσει και να τα ποστάρει στο Instagram.

Ευγενικός, χαμογελαστός και ακούραστος, μπορεί να έδινε το παρόν σε τρία ή και τέσσερα event την ημέρα, τρέχοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Λέγεται Αναστάσης Δαφνής, είναι κοσμικογράφος αλλά πάνω απ’ όλα ένα γελαστό παιδί που απολαμβάνει στον μέγιστο βαθμό την δουλειά του.

Εργάζεται πολύ, γράφει σε εφημερίδες, sites, περιοδικά και είναι στενός συνεργάτης της Έμυς Λιβανίου, πάνω απ’ όλα όμως είναι ένα καλό παιδί.

Ένα παιδί που έφυγε τόσο άδικα, αφήνοντας πίσω του μια μητέρα που ζούσε και ανέπνεε γι΄ αυτόν, που τον έβλεπε να πηγαίνει καλά στην δουλειά του και τον νοιαζόταν καθημερινά.

Ήταν αυτή που δεν έφευγε από το «Σισμανόγλειο» παρά για λίγες ώρες, εδώ και δυόμιση μήνες, όταν η μοίρα αποφάσισε να παίξει το πιο άσχημο παιχνίδι σε αυτό τον πιτσιρικά που αγάπησε αυτό που έκανε στον μέγιστο βαθμό.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.