ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.

Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 όπως είναι ήδη γνωστό, θα πραγματοποιηθεί η τελετή Ενθρόνισης του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μηνά Ηρακλείου στις 12.00΄ το μεσημέρι.

Στην τελετή αυτή θα συμμετέχουν εκπρόσωποι Ορθοδόξων Εκκλησιών, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και μεγάλος αριθμός εκκλησιαστικών, πολιτικών και στρατιωτικών προσώπων.
Λόγω των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, τα οποία θα τηρηθούν επακριβώς, για την προστασία της δημόσιας υγείας και εφ’ όσον η πρόσβαση στον Ιερό Ναό θα είναι περιορισμένη, το γεγονός αυτό θα καλυφθεί, για λόγους ασφαλείας, μόνο από διαπιστευμένους δημοσιογράφους.
Παρακαλούμε τα ενδιαφερόμενα ΜΜΕ, να αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] (υπ᾽ όψη π. Γεωργίου Μπαλτζάκη) έως την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, γραπτό αίτημα με τα στοιχεία του εκπροσώπου σας, φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης αυτού, για τη χορήγηση διαπίστευσης από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης.

Η παραπάνω διαπίστευση θα δίνει την δυνατότητα πρόσβασης στην τελετή ενθρόνισης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά και στον Εσπερινό, πού θα τελεστεί στον Ι. Καθεδρικό Ναό του Αγίου Τίτου στις 5 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00΄, καθώς και στη Θεία Λειτουργία, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά. Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Σερρών

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.