Αναλλοίωτη παραμένει η κατάσταση της υγείας της υπουργού Εργασίας, Ζέτας Αιμιλιανίδου, η οποία εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται κρίσιμη από τους επί καθήκοντι ιατρούς.

Σύμφωνα με το υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χατζηπαντέλα, ο οποίος προέβη σε δηλώσεις μετά το τέλος του ημιτελή μαραθωνίου Αμμοχώστου, «ενημερωνόμαστε καθημερινά από τους θεράποντες ιατρούς» για να προσθέσει ότι «η κατάσταση παραμένει σοβαρή και κρίσιμη».

Η υπουργός, διανύει την τρίτη της εβδομάδα σε νοσηλευτήριο της Ελλάδας, δίνοντας τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωή της, με τις προσευχές της οικογένειας, των φίλων και των συνεργατών της να την συντροφεύουν.

Υπενθυμίζεται πως, η υπουργός Εργασίας μεταφέρθηκε κατεπείγον το βράδυ της Κυριακής, 15 Μαίου, σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, μετά από έντονους πονοκεφάλους, όπου στη συνέχεια διαγνώσθηκε με υπαραχνοειδή αιμορραγία στον εγκέφαλο, λόγω ρήξης ανευρύσματος σε αρτηρία του εγκεφάλου.

Ακολούθως, η υπουργός Εργασίας είχε μετέβη εσπευσμένα στην Αθήνα με αερομεταφορά, κατόπιν της διάγνωσης που έγινε στο American Medical Center, λόγω της σοβαρότατης υπαραχνοειδούς αιμορραγίας και παραμένει σε καταστολή. Το χειρουργείο διήρκησε γύρω στις πέντε ώρες.

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της η κατάστασή της επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να μπει αμέσως στο χειρουργείο, όπου ακολούθησε η πολύωρη επέμβαση για αφαίρεση του αιματώματος και εμβολισμό του ανευρύσματος.

Πριν από δέκα περίπου μέρες, την επισκέφθηκε και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος έλαβε γνώση από τους γιατρούς, για την κατάσταση της υγείας της.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.