Η Εφοροεπιτροπή της Μεγαλωνύμου Κοινότητος Σταυροδρομίου καλωσόρισε στους κόλπους της τρεις νέους Ομογενείς, καθήκον των οποίων θα είναι, με σκοπό την εκπαίδευση, να παρακολουθούν ενεργά τον τρόπο λειτουργίας του μηχανισμού βάση του οποίου η Κοινότητα εκτελεί τα καθήκοντά της.

«Απώτερος σκοπός μας είναι, στο μέλλον, να αυξηθεί ο αριθμός των συμπολιτών μας που ενδιαφέρονται για τα κοινά, καθότι ο αριθμός των εφοροεπιτρόπων μειώνεται, σε αντιδιαστολή με τα διοικητικά καθήκοντα των ευαγών ιδρυμάτων μας, τα οποία αυξάνονται. Σημειωτέο πως, η νυν Εφοροεπιτροπή καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για να ανταπεξέλθει στο φόρτο των διοικητικών της καθηκόντων και επιθυμεί όπως οι κάτωθι Ομογενείς — κ.κ. Ανδριάνα Ίζβολου, Μελίσσα Φινφίνη και Ευρυδίκη Πίγγου — μυηθούν καταλλήλως και αποκτήσουν εφόδια και ικανότητα στο διοικείν.

Η Εφοροεπιτροπή μας εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς την Α.Θ.Π., τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, και στον Αρχιερατικώς Προϊστάμενό μας, Σεβ. Μητρ. κ. Γερμανό, για το ενδιαφέρον, τη μέριμνα και τη συμπαράστασή τους».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.