Η Ανεγερτική Επιτροπή του ιερού παρεκκλησίου Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού και η Εκκλησιαστική Επιτροπή του ιερού ναού οσίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος Περιστερώνας, σας προσκαλούν στα Θυρανοίξια του ιερού παρεκκλησίου του Αγίου Νικηφόρου που έχει ανεγερθεί πλησίον του Πολυδύναμου Κέντρου Ηλικιωμένων «Άγιος Αντώνιος» στην Περιστερώνα το Σάββατο 22 Μαΐου, 2021.

Τα Θυρανοίξια θα τελέσει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος και θα ακολουθήσει Πανηγυρικός Εσπερινός για πρώτη φορά, εις μνήμη του οσίου Γέροντος Ευμενίου Σαριδάκη, πνευματικού τέκνου του αγίου Νικηφόρου του Λεπρού. Οι Aκολουθίες θα μεταδίδονται σε απευθείας διαδικτυακή μετάδοση από το κανάλι του You Tube: ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ και την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

Σάββατο 22 Μαΐου,2021 και ώρα 6.00 μ.μ.: Τελετή Θυρανοιξίων παρεκκλησίου αγίου Νικηφόρου του Λεπρού από τον Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεόφυτο και πανηγυρικός Εσπερινός εις μνήμη του οσίου Γέροντος Ευμενίου Σαριδάκη.

Κυριακή 23 Μαΐου, 2021 και ώρα 6.30 π.μ.: Όρθρος, αρχιερατική Θεία Λειτουργία και εορτασμός του οσίου Γέροντος Ευμενίου Σαριδάκη. (Σήμερα δεν θα τελεστούν μνημόσυνα )

Κυριακή 23 Μαΐου, 2021 και ώρα 6.30 μ.μ.: Ακολουθία Παρακλητικού Κανόνα του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού. Κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας θα εκτεθούν για προσκύνηση και ευλογία των πιστών, τεμάχιο ιερού λειψάνου και το μπαστούνι του Αγίου Νικηφόρου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.