Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι, οι ιερές ακολουθίες θα συνεχίσουν να τελούνται στους ιερούς ναούς της μητροπολιτικής μας περιφέρειας από τους ιερείς και τους ιεροψάλτες.

Οι ιερείς θα τελούν τις ακολουθίες για όλους τους πιστούς, θα αναπέμπουν δεήσεις και ευχές για όλο το χριστεπώνυμο πλήρωμα της μητροπολιτικής περιφέρειας Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, το οποίο αυτές τις κρίσιμες στιγμές, καλείται να απέχει από τον εκκλησιασμό για ένα χρονικό διάστημα και να παραμένει στην οικία του, τηρώντας τις υποδείξεις των αρμοδίων αρχών, με σκοπό την ανακοπή περαιτέρω εξάπλωσης της ασθένειας του κορωνοϊού.

Αναφορικά με την τέλεση μνημοσύνων, θα τελούνται μόνο τρισάγια στον τάφο, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με τους ιερείς. Μετά το Πάσχα, όσοι επιθυμούν, θα μπορούν να τελέσουν και το μνημόσυνο στην εκκλησία.

Όλες οι ιερές ακολουθίες από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου μεταδίδονται απευθείας μέσω της ιστοσελίδας της Ιεράς Μητροπόλεως (www.imconstantias.org.cy), της ιστοσελίδας (www.agiosgeorgiosparalimniou.org.cy) και της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης (www.facebook.com/agiosgeorgiosparalimni) του ναού στο διαδίκτυο, όπου οι πιστοί μπορούν να τις παρακολουθούν.

Ευχόμαστε σύντομα να παρέλθει αυτός ο πειρασμός, αυτή η δοκιμασία η οποία μαστίζει ολόκληρη την ανθρωπότητα και όλοι μαζί με υγεία πρωτίστως, να εορτάσουμε τις άγιες ήμερες των Παθών και της Αναστάσεως του Κυρίου μας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.