ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ: Να ανακαλέσει τα λόγια του εναντίον του π Δημήτριου καλούν χιλιάδες πολίτες τον Σεβασμ Μητροπολίτη Αργολίδος κκ Νεκτάριο με μηνύματα στη Μητρόπολη.

ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ! Χιλιάδες μηνύματα πολιτών στη Μητρόπολη Αργολίδος- Να πάρει ο Δεσπότης πίσω τα λόγια του.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ!

Απάντησε με ΑΓΑΠΗ στους συκοφάντες: Προσεύχομαι για εσάς, η ψυχή μου είναι καθαρή- Π Δημήτριος Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

4 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Θαύματα υπάρχουν και γίνονται καθημερινά !!!
Με ευλάβεια προσευχή και υπομονή !!!
Θα πρέπει το λιγότερο να είσαι ένα μη νοήμων όν για να πιστέψεις ότι το θαύμα θα γίνει μπροστά στην κάμερα σε συγκεκριμένη ώρα με οχλαγωγία και ζητωκραυγές!!!
Δυστυχώς υπάρχουν οι πονεμένοι στην ζωή αυτή που πέφτουν θύματα τέτοιον καταστάσεων .
Το θαύμα το έχω και προσωπικά βιώσει και πιστέψτε με δεν είχε καμία σχέση με αυτό το πανυγηράκι που συμβαίνει εκεί .
Και τέλος κοπέλα που επικαλέστηκε αναπηρία ...λίγους μήνες πριν το "θαύμα"χορεύαμε μαζί σε κοινωνική εκδήλωση .
Τα συμπεράσματα μόνοι σας !!!
Ο Θεός να είναι οδηγός μας !!!Το ουσιώδες είναι αόρατο !!!

2
Σπύρος Ροιδης

Έχει δίκιο ο μητροπολίτης. Τα θαύματα δε διαφημίζονται. Ο ίδιος ο Κύριος μας όταν επιτελούσε θαύματα ζητούσε να μην το πουν σε κανένα. Το ίδιο και οι άγιοι μας. Αυτή η κατάντια να διαφημίζουμε το θαύμα είναι πλάνη. Το μεγαλύτερο θαύμα είναι η μετάνοια του ανθρώπου. Άξιος ο μητροπολίτης Αργολίδος. Μπράβο του!!

3

θα πρέπει να μάθει ο μητροπολίτης Αργολίδος ότι ο ναός των Αγίων Ισιδωρων δεν είναι ανοιχτή πληγή όπως ισχυρίζεται αλλά ανοιχτή πηγή θαυμάτων και αγάπης. Είναι δώρο Θεού για τους ανθρώπους. Ενας επίγειος παράδεισος που μόνο όποιος έχει πνευμα θεού μπορεί να το κατανοήσει. Μακάρι να μπορούσε και ο ίδιος να κάνει το έργο του π.Δημητριου Λουπασακη.

4

θα πρέπει να μάθει ο μητροπολίτης Αργολιδος οτι ο ναός των Αγίων Ισιδωρων δεν είναι ανοιχτή πληγή όπως ισχυρίζεται αλλά ανοιχτή πηγή θαυμάτων και αγάπης. Είναι δώρο Θεού για τους ανθρώπους .Ενας επίγειος παράδεισος που μόνο όποιος έχει πνευμα θεού μπορεί να το κατανοήσει. Μακάρι να μπορούσαμε και ο ίδιος να κάνει το έργο του π.Δημητριου.