Αδελφέ, πολυ λυπάμαι που βάζεις και εξισώνεις τη νεωκόρο και το ψάλτη στην ίδια κατηγορία με την Ιερωσύνη .Τόση εμπάθεια για τους "ευτραφείς" όπως τους χαρακτηρίζεις ψάλτες που οι περισσότεροι δεν παίρνουν πάνω από 250 - 300 ευρώ το μήνα, πρωτη φορά βλέπω

΄Απαιτεις, με το έτσι θέλω,όταν κάνεις εσύ τη βάπτιση, η νεωκόρος να έλθει και να ασχοληθεί μαζί σου μία τουλάχιστον ώρα αφιλοκερδώς για να κάνεις εσύ τη δουλειά.Από τι κακό !!!!Να πλύνει την πετσέτα με τα λάδια χωρίς αμοιβή και να σου ζεστάνει το νερό με το ρεύμα της Εκκλησίας για να γίνει η βάπτιση η να καθαρίσει την εκκλησία μετα το γάμο αφιλοκερδώς για να πάς μετά εσύ να ακουμπήσεις 6.000 ευρώ το ανώτερο η 3.000 το κατώτερο για τραπέζι τους καλεσμένους σου.Τι σόϊ λογική είναι αυτή δεν μπορώ να καταλάβω.Το μόνο που καταλαβαίνω είναι η εμπάθεια σου προς κάθε κατεύθυνση που έχει σχέση με την Εκκλησία του Χριστού.

Αυτό που υποστηρίζεις να μην αμείβεται ο ψάλτης και η νεωκόρος αν δεν είναι φασισμός τότε τι είναι ! Τέλος να μη λησμονείς ότι όταν το 1987 ο Τρίτσης και η παρέα του τα έβαλαν με την εκκλησία του Χριστού “καθάρισαν” αυτός ,Ο υφυπουργός και ο Γενικός Γραμματέας σε ηλικία 44,43 και 55 ετών αντιστοίχως. Λιγη δικαιοσύνη δεν βλάπτει.

΄Ακόμη να μη ξεχνάς για να δηλώσει ο ψάλτης την πενιχρή αμοιβή του στην Εφορία θα πρέπει το κράτος να επιστρέψει όλη την ακινητο περιουσία που έλαβε από την Εκκλησία και αυτή μετράται σε δισεκατομμύρια ευρώ.Σε πιάνω αδιάβαστο και ακατατόπιστο.΄Αδικείς τον εαυτό σου με το να υποστηρίζεις ότι οι πάντες που εργάζονται μέσα στην εκκλησία του Χριστού να μην αμοίβονται για να εξυπηρετηθεις εσύ και όλοι οι φίλοι σου που είναι εχθροί της Εκκλησίας Του.΄Απαιτεις να σου πληρώσουμε και το ρεύμα που καίνε τα φώτα της Εκκλησίας όταν κάνεις το γάμο σου η τη βάπτιση.Δεν μπορώ να καταλάβω και δεν πιάνω το μηκος κύματος που εκπέμπεις !

΄Ακομη θα σε συμβούλευα να γίνεις κι εσύ παπάς για να τα “οικονομάς” όπως λέγεις ,φορώντας τα ράσα το καλοκαίρι με 37 βαθμούς.Ξερω παπά, που με τέσσερα παιδιά σε ένα χωριουδάκι στα καμποχώρια της Λάρισας παίρνει μισθό 1150 ευρώ.Με αυτόν κάνω παρέα.Διανύω μια απόσταση 25 χιλμ. για να τον κεράσω ένα καφέ,να τον βγάλω έξω.Δεν έχει σπίτι,δεν έχει ένα στρέμμα γης,Τακούς φίλε μου ; Μην εξάπτεσαι και μη χτυπάς με ελαφρά καρδιά την Εκκλησία του Χριστού.Ξερεις γιατί ; Διότι ο παπάς είναι κλεισμένος και δεν μπορεί να πληρώσει το καφέ που θα πάρει έξω στο καφενείο. Επί πλέον, με πολύ αγάπη σου μιλάω, να ξέρεις ότι ο Χριστός υπεραγαπά τους Ιερείς Του όσα λάθη και να κάνουν.

΄Ευλογείτε.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.